Kayseri'de, yılbaşı tatili icin gelen Rusya uyruklu M.B. (19) adlı turist kıza kaldığı otelde cinsel istismarda bulunduğu suclamasıyla tutuksuz yargılanan Doğukan D. (18) 7 yıl 9 ay hapis cezasına carptırıldı.
[h=3]YILBAŞI GECESİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU[/h] 2019 yılı yılbaşı gecesi Erciyes Kayak Merkezi'nde faaliyet gosteren otelde meydana gelen olayda, otel personelinin oğlu Doğukan D, yılbaşı tatili icin ailesiyle birlikte gelip otelde konaklayan Rusya uyruklu M.B. ile tanıştı. Doğukan D, yılbaşı gecesi M.B.'ye cinsel istismarda bulundu.
[h=3]"BERAATIMI İSTİYORUM"[/h] Kızın şikayeti uzerine gozaltına alınan Doğukan D, tutuksuz yargılanmak uzere serbest bırakıldı. Kayseri 3'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kişiyi hurriyetinden yoksun kılma' ve 'cinsel istismar' suclarından tutuksuz yargılanan Doğukan D, karar duruşmasında hazır bulundu. Son sozu sorulan sanık, "Onceki ifadelerimi tekrar ediyorum, beraatımı istiyorum" dedi.
[h=3]7 YIL 9 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ[/h] Mahkeme heyeti, sanık Doğukan C'ye, 'cinsel istismar' sucundan 4 yıl 5 ay, 'hurriyeti yoksun kılma' sucundan 3 yıl 4 ay olmak uzere toplam 7 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Yargıtay sureci dikkate alınarak sanığın tutuksuzluk halinin devamına karar verildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Yılbaşı gecesi, Rus turiste cinsel istismarda bulunan şahsa 7 yıl hapis cezası verildi
Yılbaşı gecesi, Rus turiste cinsel istismarda bulunan şahsa 7 yıl hapis cezası verild
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Yılbaşı gecesi, Rus turiste cinsel istismarda bulunan şahsa 7 yıl hapis cezası verild