Bursa'nın merkez Osmangazi ilcesinde gecen gunlerde tarihi Orhan Camii'ne gelen kimliği bilinmeyen kadın, namaz kıldığı sırada telefonunu şarja taktı. Namazı bittikten sonra telefonunu şarjdan cıkaran kadın, "Cok az telefonumu şarj ettim. Hakkınızı helal edin. Para bıraktım" yazılı not ile 2 lira bıraktı. Namazın ardından kadınlar bolumunu kontrol eden cami gorevlileri, notu ve parayı bulunca duygulandı.
[h=3]CAMİ İMAMINI DUYGULANDIRDI[/h] Not ile parayı birbirine yapıştırarak sakladıklarını belirten Orhan Camii İmamı Ahmet Cifli, boyle bir olayla karşılaştığı icin once şaşırdığını belirterek, "Camimizin kadınlar bolumunde muezzin kardeşimiz bu notu ve 2 lira parayı buluyor. Hanım kardeşimiz namazını kılarken kısa bir sureliğine telefonunu şarj ediyor. Telefonunu şarj ettikten sonra da 2 lira ile not bırakmış. Esasında bizim milletimiz bu" diye konuştu.
[h=3]"KOTUNUN REYTİNGİ OLDUĞU İCİN SUREKLİ ONLAR GOSTERİLİYOR"[/h] Sosyal medyanın gelişmesiyle hep kotu olayların gosterildiğini belirten Cifli, "Biz de zannediyoruz ki ulkemiz, milletimiz boyle. Asıl bizim milletimiz bu. Kotunun reytingi olduğu icin surekli onu gosteriyorlar. Bu nedenle bu kardeşimizi once tebrik ediyorum. Tabii ki şaşırdım ama cemaatimizin bu davranışı beni cok duygulandırdı. Aslında ecdadımız da boyleydi. Atalarımız kuşları beslemek icin vakıf kurmuş. Biz de atalarımız gibi ince ruhlu bu kardeşimizi tebrik ediyoruz. Boyle guzel insanların da bu ulkede cok sayıda olduğunu biliyorum. Ben inanıyorum ki bu devletimiz, bu milletimiz, bu ince ruhlu insanların duaları sayesinde ayakta duruyor" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Camide telefonunu şarj eden kadın karşılığında para bıraktı