Sivri dilinden dolayı girdiği polemiklerle sık sık gundeme gelen şarkıcı Demet Akalın, gectiğimiz hafta sevgilisi Okan Kurt ile Hande Yener'le cocuk istismarı ve kadın şiddet kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Akalın, gercekleştirdiği ziyaret sonrası kendisini Haluk Levent ile kıyaslayarak eleştiren bir kullanıcıya tepki gosterdi.
[h=3]"SARAYA HALUK LEVENT DAVET EDİLMELİYDİ"[/h] Ziyaret sonrası eleştirilerin hedefinde olan Demet Akalın, gundem olmaya devam ediyor. Son olarak bir sosyal medya kullanıcısı Akalın'ı şu sozlerle eleştirdi: "Saraya Haluk Levent davet edilmeliydi. Haluk Levent'in yaptığı calışmalar yetkili bakanlıklar aracılığı ile geliştirilip buyutulmelidir. Binlerce memuru ve milyarlarca butcesiyle kamunun yapamadığını adam tek başına yapıyor."
[h=3]"CUMHURBAŞKANI HEPİMİZİN"[/h] Hakkında yapılan yoruma sinirlenen Demet Akalın ise "Ben cağrılmadım! Bizzat randevu aldım! Cumhurbaşkanı hepimizin! Hayırdır niye bu kadar rahatsız oldunuz? Artı Haluk Levent'i de ayakta alkışlıyorum. Ben elini cebine atamayan cimrilerden değilim. Bir kurum icin bağış da toplamam! Her zaman Mehmetciğin ve hasta bebeklerin yanındayım" cevabını verdi.
[h=3]"ELİNİ CEBİNE ATAMAYAN CİMRİLERDEN DEĞİLİM"[/h] Haluk Levent'i de yaptıklarından dolayı tebrik eden Akalın, "Artı Haluk Levent'i ayakta alkışlıyorum. Ben elini cebine atamayan cimrilerden değilim... Bir kurum icin bağışta toplamam. Her zaman Mehmetciğin ve hasta bebeklerin yanındayım. Lutfen eleştirinizi yaparken ismimi kullanmayınız" dedi.
[h=3]"LUTFEN BİZLERİ KARŞILAŞTIRMAYIN"[/h] Akalın'ın eleştirisinde adı gecen şarkıcı Haluk Levent ise paylaşım yaparak şoyle konuştu: "Dun bu konu ile ilgili flood yayınladım. Yani bizleri lutfen kurumlarla kişilerle karşılaştırmayın. Kimseyi uzmeyelim. Bizi takdir etmiş olmanız bize onur verir ama otekileştirmek bizleri uzer."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la goruşen Demet Akalın ziyarette en cok etkilendiği anı anlattı [h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan'ı ziyaret ettiği icin eleştirilen Demet Akalın sert cıktı: Cumhurbaşkanı hepimizin