Uşak'taki bir ilkokulda, 6 kız oğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla daha once gozaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan sınıf oğretmeni H.A. (45), 5 oğrencinin daha şikayetci olmasıyla dun tekrar gozaltına alındı. Adliyeye sevk edilen H.A, cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. H.A. hakkındaki idari soruşturmanın surdurulduğu belirtildi.
[h=3]OĞRETME BAHANESİYLE TACİZ ETTİ[/h] Merkeze bağlı Dikilitaş mahallesindeki ilkokulda gorevli rehber oğretmen, oğrencilere, herhangi birinin istemedikleri şekilde dokunduğunda veya kendilerinden başkalarına dokunulması istendiğinde 'hayır' denmesi uzerine eğitim verdi.
[h=3]6 OĞRENCİ ŞİKAYETCİ OLDU[/h] Eğitim sonrası 4'uncu sınıfta okuyan 6 kız oğrenci, rehber oğretmenlerinin yanına giderek, sınıf oğretmenleri H.A'nın, kendilerini elle taciz ettiğini ileri surdu. Bunun uzerine rehber oğretmen ve okul idarecileri, durumu İl Milli Eğitim Mudurluğu'ne bildirdi. Şikayetin ardından İl Milli Eğitim Mudurluğu'nce soruşturma başlatılarak, İl Emniyet Mudurluğu'ne bilgi verildi. Sınıf oğretmeni H.A, polis ekiplerince 3 Ocak'ta gozaltına alındı. Olayı anlatan 6 oğrenci ise psikolog eşliğinde ifade verdi. Polisteki işlemlerinin ardından ertesi gun adliyeye sevk edilen H.A, cıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
[h=3]TUTUKLANDI[/h] İlkokulun 5 oğrencisi daha dun sınıf oğretmeni H.A.'nın cinsel tacizine uğradığını belirtip, şikayetci oldu. Bunun uzerine polis, H.A.'yı yeniden gozaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A., cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. H.A. hakkındaki idari soruşturma ise surduruluyor.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kız oğrencilerine cinsel istismarda bulunan oğretmen tutuklandı
Kız oğrencilerine cinsel istismarda bulunan oğretmen tutuklandı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kız oğrencilerine cinsel istismarda bulunan oğretmen tutuklandı