Onceki gun gercekleşen AK Parti MYK ve MKYK toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir arasındaki esprili diyalog damga vurdu.
[h=3]"KILICDAROĞLU GİBİ BANA 'TEK ADAM' MI DİYORSUN?"[/h] Kandemir'in sunumu sırasında her bir atamayı, "Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla atanmıştır" diyerek acıklaması uzerine devreye giren Erdoğan, "Niye bana yıkıyorsun, tek başına mı atıyorum ben il başkanlarını? Kılıcdaroğlu gibi bana 'tek adam' mı diyorsun yani?" ifadelerini kullandı.
[h=3]"ERDOĞAN'DAN KESİN TALİMAT ALDIK" DEMİŞTİ[/h] Kandemir, onceki gun konuk olduğu canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı: "Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı bize; hic gozunun yaşına bakmayız, birisi yanlışa bulaşmışsa eğer, her turlu yanlışı kastedebiliriz. Hic kuşkusuz, yani bize ulaştığı anda mudahale etmek boynumuzun borcu cunku 2 milyon 200 bin pırıl pırıl, tertemiz gayret gosteren insanın emeğini lekeleriz. Bir kişi eğer yolsuzluğa bulaşmışsa, bir kişi eğer toplum genel ahlakına uygun olmayan yanlışın icerisine bulaşmışsa, bir kişi eğer ustten bakar hale gelmişse… Bizim icin, bizim temel ilkelerimiz ve değerlerimiz var. Bu ilke ve değerlerin dışarısında hareket eder hale gelmişse ya da bunlara bulaşmışsa burada biz bir dakika tereddut etmeyiz. Bu buyuk mucadeleyi birkac kişinin kirletmesini musaade etmeyiz."
[h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan'dan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'e: Kılıcdaroğlu gibi bana 'tek adam' mı diyorsun?