Anadolu Ajansı'nın haberinde 180 yıldır calışmalarına devam eden ve Varlık Fonu'na devredilen şirketlerden birisi olan PTT AŞ'de yaşanan bu bayrak değişiminin, "uzun vadeli değer yaratma hedefi ile kuresel vizyon doğrultusunda, istikralı buyume hedeflerine uygun bir değişim ve donuşum olduğu" belirtildi.
Kenan Bozgeyik [h=3]HAKAN GULTEN KİMDİR?[/h] 1982 yılında Uşak'ta doğan Hakan Gulten, orta ve lise oğrenimini Denizli'de tamamladı.
Yıldız Teknik Universitesi Endustri Muhendisliği Bolumunden mezun olan Gulten, meslek hayatına 2008 kasım ayında, İstanbul Buyukşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ'de başladı.
Dış Ticaret Uzmanı, ERP Şefliği, Strateji Geliştirme ve Kalite Mudurluğu gorevlerini yerine getiren Gulten, İBB Elektronik Para ve Odeme Hizmetleri AŞ'de Genel Mudur Yardımcısı ve Nişantaşı Universitesi Endustri Muhendisliği Bolumunde oğretim gorevlisi olarak da calıştı.
2018'den bu yana PTT AŞ'de İştirakler Başkanı ve Genel Mudur Yardımcısı, PTT Kule AŞ Denetim Kurulu Uyesi ve PTT Para Lojistik AŞ Yonetim Kurulu Uyesi olarak gorev yapan Gulten, evli ve bir cocuk babasıdır.
Hakan GultenKaynak: AA