Antalya'da eşi Ayşe Seyidoğlu'nu (51), 21 yerinden bıcaklayan Nizamettin Seyidoğlu'nun (54), mahkemede eşine, "Senin yeşil gozlerinden akan bir damla yaşa kurban olurum" sozleri salondakilerin tepkisine neden oldu. "Timsah gozyaşları dokuyor" diyerek bağıran bir kişi, mahkeme başkanı tarafından salondan cıkarıldı. Ayşe Seyidoğlu ise sanığın serbest kalması halinde yeni bir kadın cinayetinin işleneceğini iddia etti.
[h=3]SABAHA KADAR BEKLEDİ, 21 YERİNDEN BICAKLADI[/h] Olay, 13 Eylul 2019 tarihinde, Meydankavağı Mahallesi'nde meydana geldi. Muş'ta yaşayan Ayşe Seyidoğlu, 30 yıllık eşi Nizamettin Seyidoğlu'na boşanma davası actı. Ardından en kucuğu 10, en buyuğu 16 yaşında 4 cocuğunu da yanına alıp, Antalya'ya yerleşti. Ayşe Seyidoğlu, boşanma surecinde eşine karşı 21 Eylul gunune kadar gecerli uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak Nizamettin Seyidoğlu, izini kaybettirmek isteyen eşinin peşini bırakmadı. 12 Eylul gunu İstanbul uzerinden Antalya'ya gelen, geceyi Ayşe Seyidoğlu'nun evinin yakınındaki parkta geciren Seyidoğlu, sabah işe gitmek icin servis bekleyen kadını 21 yerinden bıcakladı.
[h=3]SAKLANAN SALDIRGAN, GORGU TANIKLARININ İFADELERİ SONRASI YAKALANDI[/h] Ağır yaralanan Ayşe Seyidoğlu, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne goturuldu. Kacan Nizamettin Seyidoğlu ise elini yıkadıktan sonra calılık alana saklandı. Gorgu tanıklarının anlatımları doğrultusunda polis, Nizamettin Seyidoğlu'nu saklandığı yerde yakaladı. Seyidoğlu, Asayiş Şube Mudurluğu'ndeki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Karayolları Bolge Mudurluğu'nde calışan Ayşe Seyidoğlu, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu edildi.
[h=3]"SERBEST KALIRSA BENİ VE COCUKLARIMI OLDURECEK"[/h] Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmaya, tutuklu sanık Nizamettin Seyidoğlu, Ayşe Seyidoğlu ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada ifade veren Ayşe Seyidoğlu, sanığın en ağır cezaya carptırılması gerektiğini belirterek, "Eğer serbest kalırsa beni ve cocuklarımı oldurecek. Lutfen yeni bir kadın cinayeti yaşanmasın. Bunun vebali buyuktur. dışarıda can guvenliğimiz yok" dedi. Şikayetci avukatları da sanığa indirim hukumlerinin uygulanmamasını, cezanın en ust sınırdan verilmesini talep etti.Cumhuriyet savcısı ise mutalaasında, sanığın 'eşe karşı kasten oldurmeye teşebbus' sucundan cezalandırılmasını istedi.
[h=3]"OLDURME KASTI YOK" SAVUNMASI[/h] Sanık avukatı ise muvekkilinin oldurme niyetiyle bu eylemi gercekleşmediğini one surerek, "Muvekkilim istenmeyen eylemi bıcağın ucu ile gercekleştirmiştir. İstese tek darbeyle oldururdu. Lutfen bu konuyu dikkate alın" dedi.
[h=3]"BENDE O BEYİN YOK"[/h] Sanık Nizamettin Seyidoğlu ise ağlayarak yaptığı savunmasında, eşini tasarlayarak bıcaklamadığını iddia etti. Seyidoğlu, "Bende o beyin yok ki tasarlama yapayım. Tasarlama bunların işi. Keşke Ayşe benim onu sevdiğimin ceyreği kadar beni sevse" dedi. Bıcakladığı eşine donerek savunmasına devam eden Seyidoğlu, "Senin o yeşil gozlerine kurban olurum. Senin yeşil gozlerinden akan bir damla yaşa kurban olurum" dedi. Bu sıra duruşmadaki bir erkek izleyici, "Timsah gozyaşları dokuyor" diyerek bağırdı. Mahkeme başkanı bu kişiyi salondan cıkarttı. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.
[h=3]"KESİNLİKLE İNANMIYORUM"[/h] Duruşma sonrasında acıklama yapan Ayşe Seyidoğlu, sanığın samimiyetine guvenmediğini belirtti. Ayşe Seyidoğlu, "Sanığın butun konuşmaları duzmece. Olayı mal davasına, şiddet davasına, seviyorum davasına cevirdiler. Hepsi yalan, duzmece. Buradan sayın hakim ve savcılarıma sesleniyorum. Bu adam rol yapıyor. Buna inanmasınlar. İndirim almak istiyor. Kesinlikle buna inanılmasın. Ne yapacaklarını artık bilmiyorlar. Mahkemede bana 'yeşil gozlerine kurban olurum' diyor. Kesinlikle ona inanmıyorum. İndirim almak istiyor. İstemeden boyle bir şey yapmış gibi gostermek istiyor. Sadece rol yapıyor. İnsanlar asla bunun bu haline inanmasınlar" dedi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Defalarca bıcakladığı eşini ağır yaralayan şahıs: Bende o beyin yok
Defalarca bıcakladığı eşini ağır yaralayan şahıs: Bende o beyin yok
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Defalarca bıcakladığı eşini ağır yaralayan şahıs: Bende o beyin yok