Xbox Game Pass, bilgisayar ve konsol platformlarına bu ay yepyeni oyunlar getiriyor. Bu da oyuncular icin 2020 yılının oldukca iyi başlayacağı anlamına geliyor. Konsolplatformunda sunulacak oyunlar arasında,9 Ocak tarihinde eklenecek Frostpunk: Console Edition ve Sword Art Online: Fatal Bullet yer alıyor. 17 Ocak tarihinde eklenecek olan Tekken 7 oyunu da Xbox Game Pass ailesine katılacak.
Xbox Game Pass PC platformuna da Frostpunk ve FTL: Faster Than Light oyunlarının bu ay icinde eklenmesi bekleniyor. Bu iki oyun icin kesin bir tarih belirtilmedi ve bunu oğrenmek adına sitemizi takipte kalmanızda fayda var. Xbox Game Pass konsol platformuna uye olan oyuncular icin LEGO City Undercover ve Just Cause 3 oyunlarının bu ay icinde platformdan ayrılacağını da belirtelim fakat bahsi gecen oyunları platformdan ayrılmadan once indirimli olarak satın almak mumkun. Gelin bu ay Xbox Game Pass'e eklenecek olan oyunların tanıtım videolarını birlikte inceleyelim.
[h=2]Frostpunk tanıtım videosu:[/h] Frostpunk, bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza cıkıyor. Dunyada kalan son şehrin yoneticisi olarak hem vatandaşların hem de şehrin duzenini sağlama gorevini ustleniyorsunuz. Bu surec icinde nasıl bir karaktere buruneceğiniz de tamamen aldığınız kararlara ve liderlik ettiğiniz yollara bağlı.
[h=2]Sword Art Online: Fatal Bullet tanıtım videosu:[/h] Reflekslerinizin kurşunlardan daha hızlı olduğuna inanıyorsanız bu oyun tam size gore diyebiliriz. Sword Art Online: Fatal Bullet, şu anda satışa sunulmuş durumda.
[h=2]Tekken 7 tanıtım videosu:[/h] Tekken 7, Mishima ailesi arasında yaşanan kanlı savaşın son bolumune tanıklık etme fırsatı sunuyor. Unreal Engine 4 oyun motoruna sahip olan Tekken 7, adeta kendini icine ceken senaryosu ve sinematik dovuş sahneleri ile arkadaşlarınızla olan oyun rekabetinizi ikiye katlayacak.
[h=2]FTL: Faster Than Light tanıtım videosu:[/h] FTL, galaksiyi kurtarmak icin sonsuzluğu uctan uca dolaşan bir uzay gemisi deneyimini oyunculara sunuyor. Bu heyecanlı ve bir o kadar da tehlikeli seruvende karşılaşacağınız zorlukların ustesinden gelmek icin de elinizden geleni yapmalısınız.
Xbox Game Pass platformuna eklenecek yeni oyunlar hakkında sizin duşunceleriniz neler? Yorumlar kısmından yanıtlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.
Ocak Ayında Xbox Game Pass'e Eklenecek Oyunlar Acıklandı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Ocak Ayında Xbox Game Pass'e Eklenecek Oyunlar Acıklandı