Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir apartmandan kopan beton parcası seyir halindeki taksinin on camına ok gibi saplandı. Şans eseri yolcu koltuğunda kimsenin olmaması facianın onune gecti.
Olay, Beyoğlu İstiklal Caddesi uzerinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, İsa Arslanturk'un kullandığı taksinin camına, Balo Sokak uzerinden İstiklal Caddesi'ne donuş yaptığı sırada bir apartmandan kopan beton parcalardan biri ok gibi saplandı. Yaşadığı kısa sureli paniği atlatan surucu otomobilini park ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar uzerine olay yerine gelen ekipler parcanın koptuğu binanın bulunduğu sokağı trafiğe kapatarak guvenlik onlemi aldı. Takside muşteri bulunmadığı sırada yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmadı.
[h=3]BUYUK BİR SES GELDİ, BOMPA PATLADI ZANNETTİM[/h] Binadan kopan parcanın ok gibi cama saplandığını belirten İsa Arslanturk," Duraktan cıktım, yolcumu almak icin adrese gidiyordum. Bir anda ses geldi. Bomba patladığını duşundum. Sonra baktım, sağ tarafımda on camda bir cisim var. Ok gibi saplandı adeta. Allahtan muşterim yoktu. Tek tesellim bu. Şukurler olsun" ifadelerini kullandı.
Sokak uzerinde bulunan binadan kopan parcaların kaldırılması icin belediye ekiplerine haber verildi. Temizlik calışmalarının ardından sokağın trafiğe acılacağı oğrenildi.
İşte olay yerinden goruntuler;
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: İstiklal caddesi'nde binadan kopan beton taksiye ok gibi saplandı