?Eski gazeteci, fotoğraf sanatcısı ve yonetmen Muge Ayyıldız, Antalya Devlet Opera ve Balesinin 9 balerin ve baleti ile birlikte hem bale dansına dikkat cekmek hem de hic bu dansı izlememiş insanları baleyle tanıştırmak icin yaklaşık 3 yıl once bir proje başlattı.
[h=3]"TEPKİLER ENTERESAN"[/h] Cekim sırasında halkın tepkilerinin enteresan olduğunu soyleyen Muge Ayyıldız, "Biz cekim yaparken yanımızdan gulumseyerek gecen de oldu, durup birkac dakika izleyen de. Genel anlamdaki tepki ise şaşkınlıktı" diye konuştu.
[h=3]'CIPLAK İNSANLAR VAR' DİYE ŞİKAYET EDİLDİ[/h] Tramvay istasyonlarındaki cekimleri yaparken ilginc bir de olay yaşadıklarını kaydeden Ayyıldız, "Birileri bizi şikayet etmiş. Polis geldi. 'Burada cıplak vatandaşlar olduğu ihbarını aldık. Galiba sizsiniz' dedi. Tabi orada ne yaptığımızı anlattım. İşleri gereği kimlik kontrolu yaptılar ve sonra da teşekkur edip gulumseyerek gittiler. Benim icin unutulmaz bir anı oldu bu" dedi.
[h=3]"PROJENİN DEVAMINI SU ALTINDA CEKTİK"[/h] Aynı sanatcılarla projenin devamı olarak su altı cekimlerini yaptığını da anlatan Ayyıldız, zorlu bir calışma olduğunu soyledi. Broveli dalgıc olan ve aynı zamanda su altı fotoğrafcılığı da yapan Muge Ayyıldız, sozlerini şoyle surdurdu:
Sanatcı arkadaşlar da sıcak bakınca su altında da boyle bir calışma yaptık. Bu cekimler sırasında sanatcıların kostum değiştirmek ve bir şeyler icmek icin kısa molaları oldu. Onlar cok zorlanmadı ama ben 5 saate yakın suyun icindeydim. Surekli dalıp cıkıyordum. Cok guzel bir calışma oldu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Tramvay istasyonunda dans edenleri gorenler şaşkınlık icinde kaldı