15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi esnasında, silah zoruyla darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş, bugun yeniden TRT ekranında yerini aldı.
[h=3]TEDAVİ SURECİNİ TAMAMLADI[/h] Tijen Karaş, yaşananların ardından bir rahatsızlık gecirmişti. Kalbinde tumor bulunan Karaş, tedavi surecini atlatarak bugun (06 Ocak 2020) yeniden yayın hayatına başladı.
[h=3]O GECE NELER YAŞANDI?[/h] FETO'cu Yarbay Umit Gencer, Tijen Karaş'a "Tijen Hanım, bildiriyi Genelkurmay sizin okumanızı istiyor" dedi. Darbeciler, "Bana bunu yapmayın" diyen Karaş'ı zorla studyoya indirdi. Gencer, aşağı inerken Karaş'ı ikna etmek amacıyla "Sizi tanıyoruz, merak etmeyin. Turkiye daha iyi, daha guzel olacak, bildiriyi okuyun" dedi.
[h=3]"BURANIN GENEL MUDURU ARTIK BENİM"[/h] Karaş ise komutana, "O işler oyle olmuyor. Herkesin canı cok yanacak" karşılığını verdi. Bu sırada "Bazı yetkilerin genel mudurde olduğunu" soyleyen İlker Taşkın ile tartışan Gencer, elinde bulunan MP5 otomatik tabancanın kurma kolunu cekerek "Buranın Genel Muduru artık benim" dedi.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Silah zoruyla darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş ekranlara geri dondu
Silah zoruyla darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş ekranlara geri dondu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Silah zoruyla darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş ekranlara geri dondu