Brand Investment Group Yonetim Kurulu Başkanı Shukhrat Khurramov, Brand Investment Group Creativ CEO'su Nedim Delibaş ve Golden Palm Awards Genel Koordinatoru Dilmurod Kalanov Ozbekistan Taşkent Şehir Valisi ( Toshkent shahar hokimi )Artikxodjaev Jaxongir Abidovich'i makamında ziyaret ederek, Turk- Ozbek Ekonomisi ilişkilerine katkılarından dolayı Turkiye Altın Marka odulu takdim edildi.
[h=3]VALİ'DEN TEŞEKKUR[/h] Mersin ve Bursa başta olmak uzere Turkiye'de kurulacak olan Savor Spice Ozbek baharat markası icin Ozbekistan'ın sayılı isimleri ile bir araya gelen Brand InvestmentGroup Creativ CEO'su Nedim Delibaş, gectiğimiz gunlerde Ozbekistan'ın Taşkent Şehir Valisi Artikxodjaev Jaxongir Abidovich'i makamında ziyaret etti. Turkiye ve Ozbekistan ilişkilerinin guclenmesi, ekonomik, kulturel ve sosyal alanda Turkiye icin yeni yatırım calışmaları başlatan Brand Investment Group Yonetim Kurulu Başkanı Shukhrat Khurramov ve Brand Investment Group Creativ CEO'su Nedim Delibaş, Ozbekistan'ın Taşkent Şehir Valisi ile goruşerek bilgi alışverişinde bulundu.
[h=3]TURKİYE-OZBEKİSTAN İLİŞKİLERİ[/h] Ozbekistan'ın Taşkent Şehir Valiliği'nde gercekleşen ziyarette, 23 Mart gunu Turkiye'de duzenlenecek olan Golden Palm Awards odul toreni tanıtımı, Golden Palm Awards odul toreninin 2020 yılında Taşkent şehrinde duzenlenmesi, duzenlenecek olan odul toreninde Ozbekistan'ın tanıtılması, Golden Palm Awards odul toreninin başka ulkelerde duzenlenmesi ve Turk mimarları tarafından yapılmakta olan Toshkent City projesinin tanıtımı gibi konular goruşuldu.
[h=3]"YENİ İŞ İSTİHDAMI SAĞLANACAK"[/h] Ekonomik alanda Turkiye'de bakliyat sektorunde yeni yatırımlar yapan Brand Investment Group, 23 Mart 2020'de Raffles Hotel'de duzenlenecek olan VII. Golden Palm Awards odul toreninin Ana Sponsorluğunu ustelendi. Ekonomik alanın yan sıra kulturel ve sosyal alanda da iki ulke arasında calışmalar başlatan Brand Investment Group Yonetim Kurulu Başkanı Shukhrat Khurramov veBrand Investment Group Creativ CEO'su Nedim Delibaş, Ozbekistan Taşkent Şehir Valisi Artikxodjaev Jaxongir Abidovich ile sureci konuştular.
Yonumuzu Ata topraklarımıza cevirdik diyen Brand Investment Group Creativ CEO'su Nedim Delibaş , "Turkiye ve Ozbekistan icin yeni yatırım kolları oluşturmayı hedefliyoruz. Bundan dolayı iki ulke arasında surekli goruşmeler duzenliyoruz. Yapılacak olan yatırımlar iki ulke ekonomisine katkı sağlanmasının yanı sıra iş istihdamı da sağlayacak. Valimizle bu konuyla ilgili cok olumlu bir goruşme sağladık. Bizi makamında misafir ettiği icin kendisine teşekkur ediyoruz" dedi.
[h=3]"YENİ YATIRIMLAR OLACAK"[/h] 2020 yılının Turk-Ozbek ilişkileri acısından verimli bir yıl olacağını belirten Brand Investment Yonetim Kurulu Başkanı Shukhrat Khurramov, "Turk- Ozbek ilişkileri 2020 yılında cok iyi yerlere gelecek. Turkiye'de yaptığımız bakliyat yatırımlarına yenisini ekledik. Bir Ozbekistan markası olan Savor Spice baharat markasıyla daha da guclenerek yolumuza devam edeceğiz. Bunun yanı sıra Turkiye'de duzenleyeceğimiz Golden Palm Awards odul toreni ile de kulturel ve ekonomik alanda yeni hamleler yapacağız. Bununla ilgili calışmalarımıza devam ediyoruz. Ekonomik alanda yeni yatırımlarımız olacak. Bunları Taşkent Şehir valimizle de goruştuk. Turk – Ozbek ilişkilerinin guclenmesi icin valimizin her alanda desteklerini aldık. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Valimize teşekkur ediyorum" dedi.
[h=3]"KARDEŞ ULKELER ARASINDA BAĞLAR SIKILAŞSIN"[/h] Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ozbekistan Taşkent Şehir Valisi Artikxodjaev Jaxongir Abidovich Turk iş insanlarını yatırım yapmaları icin Ozbekistan'a davet etti. Taşkent Şehir Valisi Artikxodjaev Jaxongir Abidovich, "Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkur ediyorum, Turk-Ozbek ilişkileri icin cok guzel adımlar atacağız. Buradan Turk iş insanlarına cağrıda bulunmak istiyorum; Ozbekistan'a gelsinler, yatırım yapsınlar, İki kardeş ulke arasında ki bağlarlar sıkılaşsın'' dedi.
[h=3]VALİ'YE ALTIN MARKA ODULU TAKDİM EDİLDİ[/h] Gectiğimiz gunlerde Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da duzenlenen Turkiye Altın Marka odul toreninde, Turkiye - Ozbekistan ekonomik ilişkilerine katkılarından dolayı Turkiye Altın Marka odulune layık gorulen Ozbekistan Taşkent şehir Valisi Artikxodjaev Jaxongir Abidovich, yoğun programından dolayı geceye katılamamıştı. Ziyaret sırasında Brand Investment Group Creativ CEO'su Nedim Delibaş, Taşkent Şehir Valisi Artikxodjaev Jaxongir Abidovich'e odulunu makamında kendisine takdim etti. Ziyaret sonunda ise Brand Investment Group tarafından yetiştirilen Safran ve Teşekkur belgesi sunuldu. Taşkent Şehir Valisi Artikxodjaev Jaxongir Abidovich'da ziyaretinden dolayı, Brand Investment Group Creativ CEO'su Nedim Delibaş'a ozel bir hediye verdi.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Ozbekistan ile ilişkiler gelişiyor! Turkiye'de ilk Ozbek baharat markası kuruluyor