İstanbul Universitesi Turk Dili ve Edebiyatı bolumu 3. sınıf oğrencisi Sibel Unli'den haber alamayan ailesi 2 gun once polise kayıp ilanında bulundu. Polis, universiteli genc oğrenciyi bulmak icin calışma başlattı.
[h=3]VATANDAŞLAR HABER VERDİ[/h] Dun oğle saatlerinde Samatya Sahili'nde, kayalıkların uzerinde canta goren cevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri cantanın iki gun once hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 20 yaşındaki İstanbul Universitesi Turk Dili ve Edebiyatı bolumu 3. sınıf oğrenicisi Sibel Unli'ye ait olduğunu tespit etti.
[h=3]AYLAR ONCE YAPTIĞI PAYLAŞIM YUREK DAĞLADI[/h] Deniz polisinin de desteği denizde arama yapan polis ekipleri Unli'nin cansız bedenine ulaştı. Kıyıya cıkarılan cenaze olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna goturuldu. Unli, 9 Ekim tarihli tweetinde "Gidecek yerim yok, yaşanmaya değer bir hayatım da" paylaşımını yaptı.
[h=3]"İNSANLIĞA SIĞMAYAN İFADELER ONU DERİNDEN ETKİLEDİ"[/h] Genc kızın olumu gundeme bomba gibi duşerken konuyla ilgili ağabeyi Aydın Unli'den bir acıklama geldi. Sosyal medyadan gelen eleştirilerin kardeşini derinden sarstığını ifade eden ağabeyi, "Sosyal medyadan gelen ağır eleştiriler kardeşimi cok derinden etkiledi. Bu konu ile ilgili onunla surekli konuşuyordum. İnsanlar onun dış gorunuşu ile dalga geciyorlardı. Hatta insanlığa sığmayacak kelimeler kardeşim icin kullanılıyordu. Kardeşim uzulmesin diye 'ozurlu' kelimesini asla evde bile kullandırtmazdım. Eksiklik hissetmesin diye bir şey soylemezdik. Bu olay hepimizin başına gelebilir, hepimiz bir engelli adayıyız. Ama sosyal medyada kardeşimin uzerine insanlığa sığmayan ifadelerin kullanılması onu cok derinden etkiledi" dedi.
[h=3]"MAALESEF BAZI ŞEYLERİN USTESİNDEN GELEMEDİ"[/h] Devletten yardım talebinde bulunduklarını belirten ağabeyi, "Maalesef kardeşim bazı şeylerin ustesinden gelemedi. Ona daha iyi şartlarda destek olabilecek imkÂnlarımız yoktu. Devletten ve sosyal kurumlardan yardım talep ettik. Ama yeterli olmadı ne yazık ki. Kardeşimizi kaybettik. Ailesi olarak keşke elimizden daha cok şey gelebilseydi" şeklinde konuştu.
Ahmet Davutoğlu, intihar eden Sibel Unli icin konuştu: Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız Şahan Gokbakar, maddi sıkıntılardan dolayı intihar eden Sibel Unli'nin olumune isyan etti Sibel Unli kimdir? İntihar eden Sibel Unli kimdir? [h=4]Haber Videosu[/h]: 'Sadece 1 liram kaldı' paylaşımı yapan universite oğrencisi Sibel Unli'nin ağabeyi konuştu
'Sadece 1 liram kaldı' paylaşımı yapan universite oğrencisi Sibel Unli'nin ağabeyi ko
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 'Sadece 1 liram kaldı' paylaşımı yapan universite oğrencisi Sibel Unli'nin ağabeyi ko