Sık sık yurt dışına cıkan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda Turk Hava Yolları'na seslenerek İbiza'ya aktarmasız ucmak istedi. Bu sozlerinden dolayı Fatih Altaylı tarafından eleştirilen Subaşı'dan konuya cevap gecikmedi.
[h=3]"THY BİZİ BU CİLEDEN KURTARIN"[/h] Şeyma Subaşı, THY'ye seslenerek "9 saat aktarmalı ucuyoruz bu cileden bizi kurtarın lutfen. İstanbul İbiza ucuşu artık koysanız. Eminiz bu yaz bir cok insan bunu bekliyor" dedi. Subaşı'nın kısa surede gundem olan videosunu koşesine taşıyan Altaylı ise sert sozlerle yuklenerek "Koy yanar, k… taranır' durumu" yorumu yaptı.
[h=3]"COK BİR ŞEY BEKLEMEYİN BENDEN"[/h] Fatih Altaylı'nın kendisini eleştirdiğini goren Şeyma Subaşı ise yeni bir video yayınlayarak şunları soyledi: "Cok değerli ve başarılı Fatih Altaylı, bugun koşe yazısında beni yazmış. 'Koy yanar, k… taranır' demiş icin. Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve cok başarılıyım. Kendimle gurur duyuyorum. Sanırım sizler icin o kadar değerliyim ve beni oyle konumlara koydunuz ki; politikadan konuşmamı, ulkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz. Arkadaşlar ben Şeyma'yım. Zaten sac, makyaj, guzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Cok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Cok şeyler yok bende, ancak bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece."
Fatih Altaylı [h=3]"MEMLEKET NELERLE BOĞUŞUYOR, BU KIZCAĞIZ NE İSTİYOR"[/h] Fatih Altaylı koşe yazısında Şeyma Subaşı hakkında şunları soylemişti:
"Şeyma Subaşı, THY'den talepte bulunmuş.
'İbiza'ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lutfen buraya direk ucuş koyun.'
THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum.
Ancak tam bir "Koy yanar, k… taranır" durumu.
Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor!
E o da haklı tabii…
Alışmıştı ozel ucaklara.
Şimdi aktarma…
Zor hayat."
[h=4]Haber Videosu[/h]: Şeyma Subaşı, kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sert cıktı: Beni erkekler takip etmesin
Şeyma Subaşı, kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sert cıktı: Beni erkekler takip et
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Şeyma Subaşı, kendisini eleştiren Fatih Altaylı'ya sert cıktı: Beni erkekler takip et