Balıkesir'in Bigadic ilcesine bağlı Mecidiye kırsal mahallesinde yaşayan emekli ciftci Ali Ortac, Kanal İstanbul Projesi'ne destek olmak istediğini belirterek, proje icin yardım kampanyasının başlatılmasını istedi.
[h=3]ERDOĞAN'A CAĞRIDA BULUNDU[/h] Emekli ciftci Ali Ortac, hesap numarası acılması halinde emekli maaşının bir bolumunu Kanal İstanbul Projesi'ne destek amacıyla bağışlamak istediğini acıkladı. Emekli olduktan sonra Mecidiye kırsal mahallesinde ciftcilik yapmaya devam eden Ali Ortac, Kanal İstanbul Projesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini belirterek, projenin hayata gecmesi icin yardımda bulunmaya hazır olduğunu soyledi.
[h=3]"KANAL 1'İ DEVLET, KANAL 2'Yİ MİLLET YAPAR"[/h] Emekli maaşını aldığı bankaya Kanal İstanbul Projesi icin para yatırmak isteyen ancak kampanya hesabının bulunmadığını oğrenen emekli ciftci Ali Ortac, yetkililerden proje icin hesap numaraları acmalarını istedi. Kampanyaya ilk bağışcı kendisinin olmak istediğini de belirten Ali Ortac, en azından 2-3 tane kanalın acılmasını desteklediğini ifade etti. Ortac, "Kanal İstanbul 1'i devlet, Kanal İstanbul 2'yi millet yapsın" diye konuştu.
[h=3]"HESAP NUMARASI VERİLSİN, MİLLET GEREKENİ YAPAR"[/h] Hayatını surdurduğu Mecidiye kırsal mahallesinden Bigadic'e gelen ve İhlas Haber Ajansı'na Kanal İstanbul Projesi'ne destek acıklamasında bulunan Ali Ortac, "Emekli bir ciftciyim. Emekli maaşımı aldım, Kanal İstanbul Projesine destek olmak icin para yatırmak istedim. Fakat boyle bir hesap numarası yokmuş, yatıramadım. Ben de dış guclere karşı 3-4 tane kanal yaparız dedim. Kanal İstanbul 1'i devlet yapacak, Kanal İstanbul 2'yi millet yapacak. Haydi birlik olalım Cumhurbaşkanımıza destek verelim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız ve kendisine destek veriyoruz. Ben buradan yetkililere sesleniyorum Kanal İstanbul Projesi icin hesap numarası acılsın istiyorum. Eğer bu hesap numarası acılırsa milletimiz buna cok destek verecektir. Bir kampanya başlatılsın istiyorum. Bir hesap numarası verilsin bizim milletimiz gereken desteği verecektir. Bu kampanyaya da bağış yatırılacaktır. Eğer boyle bir kampanya acılırsa da ilk bağışı ben yatırmak istiyorum" diye konuştu.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Vatandaştan Erdoğan'a cağrı: Kanal İstanbul icin hesap numarası acılsın, destek olalım
Vatandaştan Erdoğan'a cağrı: Kanal İstanbul icin hesap numarası acılsın, destek olalı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Vatandaştan Erdoğan'a cağrı: Kanal İstanbul icin hesap numarası acılsın, destek olalı