Bursa'da sevgilisinin kendisine buyu yaptığını iddia eden bir kadın once kendisine bıcakla zarar verdi ardından acil servisi birbirine kattı. Polislerin ikna ettiği kadın tedavi altına alındı.
[h=3]SEVGİLİSİNİN BUYU YAPTIĞINI İDDİA ETTİ[/h] Bursa'nın Osmangazi İlcesi Hocahasan mahallesinde gece saatlerinde ilginc bir olay meydana geldi. İddiaya gore sevgilisinin buyu yaptığını one suren 38 yaşındaki S.O. bıcakla kendine zarar vermeye başladı. Durumu fark eden mahalle bekcilerinin ihbarı uzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Kan kaybeden genc kadını olay yerine gelen 112 ambulansı Cekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
[h=3]TEDAVİYİ KABUL ETMEDİ, ZOR İKNA EDİLDİ[/h] Ambulanstan indirilen genc kadın olayı goruntuleyen kameralara, sevgilisinin buyu yaparak kendisine bağladığını iddia ederek bağırmaya başladı. Sonrasında aşık olduğunu ve kendini bu yuzden kestiğini belirten genc kadın uzun sure polis ve sağlık ekiplerine direnerek tedaviyi kabul etmedi. Daha sonra sakinleşen S.O. sağlık ve polis ekipleri tarafından ikna edilerek acil serviste tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: "Sevgilim bana buyu yaptı" diyen kadın kendine bıcakla zarar verdi
'Sevgilim bana buyu yaptı' diyen kadın kendine bıcakla zarar verdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 'Sevgilim bana buyu yaptı' diyen kadın kendine bıcakla zarar verdi