Kahramanmaraş'ta sağlık teknikeri Serhat İğci, gorevi başındayken bir hasta yakını tarafından darp edildi. Eşinin belinin ağrıması sebebiyle acil servis doktoru tarafından MR cekimine gonderilen şahıs gorevlinin, "Şu an randevulu hastamız var, bir ara musait olunca sizi de alacağım" cevabının ardından cılgına dondu. Gorevliye tekme tokat saldırdı.
[h=3]GOREVLİYE SALDIRDI[/h] Olay, Kahramanmaraş Sutcu İmam Universitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Bolumu'nde yaşandı. Hasta yakını Veli G, beli ağrıyan eşi U.G'yi tedavi icin acil servis bolumune getirdi. U.G'nin tedavisine tanı konulması icin doktor tarafından MR cekilmesi soylendi. Radyoloji bolumune gelen Veli G. MR'ın cekilmesini istedi. Sağlık teknikeri Serhat İğci ise randevulu hastanın olduğunu ve daha sonra kendisiyle ilgileneceğini soyledi. Sağlık teknikeri ile tartışmaya başlayan Veli G, MR odasında Serhat İğci'ye saldırdı.
[h=3]"ODADAN CIKARKEN, 'OH DOVDUM RAHATLADIM' DEDİ"[/h] Sağlık teknikeri Serhat İğci, kendisine saldıran kişinin darp ettikten sonra, "Oh dovdum rahatladım" diyerek yanından ayrıldığını ifade etti.
[h=3]"MUSAİT BİR ARADA KENDİSİNİ ALACAĞIMI SOYLEDİM"[/h] Sağlık calışanı olarak gorevine devam edeceğini soyleyen İğci, "MR'da gorev yaparken randevulu bir hastamızı hazırlarken randevusuz acilden gelen bir vatandaş bel ağrısı olduğundan bahsetti. Ben de kendisine randevulu hastamın olduğunu ve musait bir arada kendisini alacağımı soyledim.
[h=3]"TEKME TOKAT SALDIRDI"[/h] Diğer hastayı MR'a hazırlamak icin hareket ettiğimde birden bire saldırıya uğradım. İlk yumruğu vurdu ve gozumden gozluk fırladı ve ben bir şey yapamadan bana seri bir şekilde tekme tokat saldırdı. Cıkarken de "Oh dovdum rahatladım" diye cıktı gitti. Biz bir hastanın yanlış bir hareketinden dolayı hicbir şekilde bıkkınlık olmadan uzerimize duşen gorevi yapacağız" diye konuştu.
[h=3]BAŞHEKİM: BU TUR OLAYLAR BİZİ YILDIRMAYACAK[/h] Kahramanmaraş Sutcu İmam Universitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doc. Dr. Okkeş Bilal ise "Hastanemizde canla başla calışan mesai arkadaşımıza bir hasta yakını tarafından saldırı yapıldı. Olay adli mercilere iletildi ve gerekli işlemlerin yapılacağına inanıyoruz. Bu tur olaylar bizi yıldırmayacak ve biz halkımıza surekli hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konutu.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Hastanede darp olayını gercekleştiren şahsın odadan cıkarken soyledikleri yok artık dedirtti: Oh dovdum rahatladım