Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobilin fiyatına ilişkin yaptığı acıklamada, "Halkımızın cebini inşallah sıkıntıya sokmadan alabileceği otomobil noktasında olacak diye duşunuyorum" dedi.
[h=3]"İHRACAT POTANSİYELİ YUKSEK OLMALI"[/h] Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Turk-Kanal D ortak yayınında gundeme ilişkin acıklamalarda bulundu. Gectiğimiz gunlerde Gebze'de tanıtımı yapılan yerli otomobil ile ilgili konuşan Erdoğan, yerli otomobilin tasarımını ilk gorduğunde heyecanlandığını ifade etti.
Erdoğan, "Bir defa şimdi 5 babayiğit derken kararlılıkla attık. Bu 5 babayiğit ulkemizde hatırı sayılı onemli iş adamları. 5 babayiğit bu işe girdik. Atılan adımlarda da gerek CEO olan arkadaşımız yurt dışında kendini ispatlamış. 5 ayrı tasarımda da hakikaten şu anda 3 tasarım ortaya cıkmış vaziyette. Benim favorim lacivert. İcinde hakikaten rahatlık var, konfor var. Ben mesela şu anda boyuma rağmen icinde rahat oturabiliyorum. Hız noktasında baya iyi bir konumda. Bu yılın sonu itibariyle testte daha ileri adım atmış olacaklar. 2020 bu işin tamı olacak. Gemlik'teki fabrikayı bitirmiş olacağız. İhracat potansiyeli yuksek olmalı" ifadelerini kullandı.
[h=3]"HALKIMIZIN ALABİLECEĞİ BİR FİYATTA OLACAK"[/h] Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobilin fiyatı ile ilgili yaptığı acıklamada, "Halkımızın inanıyorum ki rahatlıkla alabileceği noktasında olacak diye duşunuyorum. O olmazsa surumden kazanma felsefesi yurumez. Şu bir defa cok cok onemli. Biz şimdi elektrikli bir otomobil yapıyoruz" dedi.
[h=3]YERLİ ARABA TEKNİK OZELLİKLERİ NELER?[/h] 400 Beygir Guc: Aracta, gelişmiş batarya yonetim ve aktif termal yonetim sistemlerinin sağladığı uzun omurlu batarya paketi mevcut. Otomobilde, 200 beygir guc ile 7.6 saniye, 400 beygir guc ile 4.8 saniye altında 0-100 km/s hızlanma kapasitesi bulunuyor.
Otonom Suruş Ozelliği: Yerli otomobil, surekli olarak merkeze bağlı olacak ve bazı sistem guncellemeleri surucunun bile hissedemeyeceği şekilde giderilecek. Ayrıca bakım ve parca değişimi gerektiren arıza durumlarında ise sistem, direkt olarak bakım noktasıyla iletişime gececek.Yerli otomobil otonom suruş teknolojisine sahip olacak. Trafik sıkıştığı zaman otomobil kendiliğinden durup kalkabilecek. Surucunun direksiyonla kontrol etmesine gerek kalmayacak.
Yerli otomobil otonom suruş teknolojisine sahip olacak. Trafik sıkıştığı zaman otomobil kendiliğinden durup kalkabilecek. Surucunun direksiyonla kontrol etmesine gerek kalmayacak.
Holografik Asistan Teknolojisi: Yerli otomobilde Holografik Asistan teknolojisi de bulunuyor. Bu teknolojiyle yol detayları, tumsekler, kopruler surucunun direkt olarak gozbebeğine ışınlar yoluyla iletilecek. Surucu yola bakarken aynı zamanda bu uyarıları da gorebilecek. Holografik Asistan teknolojisi dunyada ilk kez kullanılıyor
Cozumler sunuyor: TOGG'un tum araclarında standart olarak sunması beklenen yeni teknolojisi, evde kullanılan ağa bağlı ve akıllı camaşır, bulaşık makinesi, buzdolabı ya da muzik sistemi gibi cihazlarla otomobili entegre edip hayatı kolaylaştıran cozumler sunacak.
Asistan ozelliği: Yerli otomobil hayatın bircok farklı alanında surucu ve yolcuların yerine duşunen bir asistan haline gelecek. TOGG'un ve TOGG ekosistemine dahil olan bir startup'ın "akıllı yaşam" başlığı altında geliştirdiği yeni teknoloji, TOGG Ust Yoneticisi (CEO) Gurcan Karakaş'ın her fırsatta dile getirdiği "otomobilden f Haberler azlasını yapacağız" iddiasını da guclendiriyor.
Akıllı cihazlarla iletişim: Yurt dışı bağlantılı Turk startup ve TOGG muhendislerinin birlikte geliştirdikleri, TOGG'un akıllı aracını adeta ozel bir asistan haline getiren bu yeni platformla otomobil, internete bağlı tum akıllı cihazlarla iletişime gecip bağlantı teknolojileriyle akıllı yaşamın merkezine yerleşiyor.
Yerli otomobil ozellikleri nelerdir? Yerli araba teknik ozellikleri neler? Yerli araba fiyatı ve yerli otomobil ismi nedir? TOGG acılımı nedir? TOGG nedir? TOGG acılımı nedir? Yerli Yerli otomobil nerede uretilecek? Yerli araba ozellikleri neler? TOGG CEO'su Mehmet Gurcan Karakaş kimdir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan'dan yerli otomobilin fiyatıyla ilgili acıklama: Halkımızın alabileceği bir fiyatta olacak
Erdoğan'dan yerli otomobilin fiyatıyla ilgili acıklama: Halkımızın alabileceği bir fi
Otomobil Forumları0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Erdoğan'dan yerli otomobilin fiyatıyla ilgili acıklama: Halkımızın alabileceği bir fi