İstanbul'dan Konya'ya gelip, boşanma aşamasındaki eşi Tufan Karabulak'ın birlikte yaşadığı Aynur Sungulu'yu tabancayla vurarak olduren Ozlem Karabulak, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Karabulak'ın ifadelerinde, oldurduğu Sungulu'nun surekli tahrik iceren mesajlar attığını, "Kocanı elinden aldım. Sen kadın mısın? Sen kadın olsan, seni bırakmazdı" şeklinde mesajlar attığını soylediği belirtildi.
[h=3]'KOCANI ELİNDEN ALDIM' MESAJI İDDİASI[/h] Karabulak'ın ifadesinde, Aynur Sungulu'nun surekli kendisini tahrik eden mesajlar gonderdiğini one surduğu oğrenildi. Karabulak, eşim Aynur Sungulu ile birlikte yaşamaya başladıktan sonra Aynur bana surekli cep telefonuma veya sosyal paylaşım sitesinden, "Kocanı elinden aldım. Sen kadın mısın? Sen kadın olsan, seni bırakmazdı" şeklinde mesajlar atıyordu. Mesajların yanı sıra eşimin aldığı bilezik veya diğer hediyeleri surekli tahrik amaclı gonderiyordu. Bircok kez uyarmama rağmen tahrik edici davranışlarını surdurdu. Ben de uyarmak icin eve gelmiştim. Oldurme niyetim yoktu. Bir anda tabancayı cıkarıp ateş ettim dedi.
[h=3]TABANCASI TUTUKLUK YAPMIŞ[/h] Ozlem Karabulak, "Eşim daha once de başka bir kadınla birlikte yaşadı, hatta bir cocuğu oldu. O kadın boyle bir şey yapmazdı dedi. Karabulak'ın olayda kullandığı, kacarken bir evin bahcesinde attığı tabanca ise polis tarafından bulundu. Polis, yaptığı incelemede ateşlenen tabancanın daha sonra tutukluk yaptığını belirledi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Eşinin birlikte yaşadığı kadını olduren kadınının kan donduran ifadeleri ortaya cıktı