İzmir'in Kiraz ilcesinde yaşayan Faruk Ege (27), mide kucultme ameliyatı sonrası sporla birlikte 4 yılda 245 kilodan 120 kiloya duştu.
[h=3]AMELİYAT MASASINA YATTI[/h] Kiraz ilcesi Yenimahalle Mahallesi'nde oturan epilepsi hastası Faruk Ege, aşırı kilosu nedeniyle gunluk hayatında sıkıntılar yaşamaya başladı. Guclukle yuruyebilen, oturup kalkarken zorlanan Faruk Ege, arkadaşları tarafından gezi gibi aktivitelere de davet edilmemeye başlayınca zayıflamaya karar verdi. Ege, 4 yıl once mide kucultme ameliyatı oldu.
[h=3]"ZAYIFLAMA SURECİM DEVAM EDİYOR"[/h] Ameliyatın ardından duzenli olarak yuruyuşe başlayan Faruk Ege, 4 yılda 245 kilodan 120 kiloya duştu. Artık yuzu gulmeye başlayan Faruk Ege, "2010 yılında trafik kazası gecirdim. O tarihten sonra kilo almaya başladım ve 245 kiloya kadar cıktım. 2016 yılında mide kucultme ameliyatı oldum. Zayıflama surecim devam ediyor. Daha da kilo vereceğime inanıyorum" dedi.
[h=3]"FAKİRLİK MAAŞI ALIYORUM"[/h] Şu an işsiz olduğunu belirten Faruk Ege, "Şu an calışamıyorum. Fakirlik maaşı alıyorum. Bu para yetmediği icin Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Ozcınar bana yardımcı oluyor. Beni Kiraz'da bir otele yerleştirdiler. Kimsem olmadığı icin orada kalıyorum. Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkur ediyorum" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Hayatı kabusa donen genc, 245 kilodan 120 kiloya indi
Hayatı kabusa donen genc, 245 kilodan 120 kiloya indi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hayatı kabusa donen genc, 245 kilodan 120 kiloya indi