Topkapı tramvay durağında titreyen kopeği goren 17 yaşındaki genc, montunu yerde yatan kopeğe sardı. İhbar uzerine gelen İBB ekipleri, kopeği veterinere goturdu.
Olay, dun saat 18.00 sıralarında Topkapı tramvay istasyonunun girişinde meydana geldi. Durağa gelen lise oğrencisi Berke Kaysı (17) turnikelerin girişinde yerde yatan kopeği fark etti. Kopeğin titrediğini goren 17 yaşındaki genc, montunu cıkartarak uzerine orttu.
[h=3]BELEDİYE EKİPLERİ ANINDA HAREKETE GECTİ[/h] Kaysı daha sonra İstanbul Buyukşehir Belediye veteriner hizmetlerini arayarak durumu bildirdi. Tramvay durağının onune gelen veteriner hizmetleri ekipleri, titreyen kopeği veterinere goturdu.
[h=3]"GECEN SENE BİR KEDİYİ KAYBETTİM GOZUMUN ONUNDE"[/h] Uşuyen kopeğe montunu veren Berke Kaysı, "İlk gorduğumde titriyordu, kasılmaları vardı. Ben de zaten cok uşuyen biri değilim veriyim montumu dedim. Ekipler ilk başta 'kanaması olması gerekiyor, oyle alırız' dediler. Gecen sene bir kediyi kaybettim ben bizim mahallede gozumun onunde. Ben de 'kanaması mı olması gerekiyor ic kanama olabilir, pirelenme falan da olabilir' dedim. Ağabey vardı, belediyede calışan, o ilgilendi, belediyede arkadaşını aradı" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Liseli genc soğuktan titreyen kopeği montuyla orttu
Liseli genc soğuktan titreyen kopeği montuyla orttu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Liseli genc soğuktan titreyen kopeği montuyla orttu