Karamollaoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ABD tarafından duzenleneve Kasım Suleymani'nin oldurulduğu saldırının 'iğrenc' olduğunu soyledi.
Saldırıyı kınayan Saadet Partisi lideri şunları yazdı:
"İran Kudus Gucu Komutanı Kasım Suleymani'nin, Bağdat'ta Amerika'nın menfur(iğrenc) hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesini uzuntuyle karşıladığımı belirtmek isterim. Bolgemizi ateş cemberinin icine cekmek icin provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kardeş İran halkının acısını yurekten paylaşıyor, İran halkına ve Suleymani ailesine baş sağlığı diliyorum."
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Bağdat Uluslararası Havaalanı'na duzenlenen fuze saldırısı sonrasında İran Devrim Muhafızları'na bağlı Kudus Gucu Komutanı Kasım Suleymani ve Haşdi Şabi Genel Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Muhendis'in oldurulduğu bildirilmiş, olayı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ustlenmişti.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Karamollaoğlu'ndan Suleymani mesajı: Hayatını kaybetmesini uzuntuyle karşıladım
Karamollaoğlu'ndan Suleymani mesajı: Hayatını kaybetmesini uzuntuyle karşıladım
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Karamollaoğlu'ndan Suleymani mesajı: Hayatını kaybetmesini uzuntuyle karşıladım