Antalya Tanıtım Vakfı’nın (ATAV) secimli genel kurulunda mevcut başkan Başkanı Yeliz Gul Ege, oybirliğiyle yeniden vakıf başkanlığına secildi.

ATSO Eğitim Salonu’nda duzenlenen ATAV genel kurulu, kurucular kurulu ve mutevelliler kurulu uyelerinin bazılarının katılımıyla gercekleşti. Divan başkanlığını Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlut Yeni’nin yaptığı kurulda, yonetim kurulu başkanı Yeliz Gul Ege, oy birliğiyle yeniden vakıf başkanlığına secildi. Derneğin başkan yardımcılığına Zafer Alkaya ve genel sekreterliğine Recep Yavuz getirildi. Kurum ve kişilerin yer aldığı yonetim kurulu listesi ise şu şekilde: Antalya Buyukşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Yeliz Gul Ege, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Zafer Alkaya, SunExpress, Recep Yavuz.

''ANTALYA İCİN CALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
Antalya Tanıtım Vakfı Yonetim Kurulu Başkanı Yeliz Gul Ege, yeni yonetim kuruluyla beraber Antalya icin yaptıkları calışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Genel kurulumuz, yeni gorev arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Tuzuğumuzde bir dizi değişikliğe imza attık, cok modern ve cağa ayak uyduran bir vakıf senedimiz oldu. Antalya icin calışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

turizmguncel