Kayseri'de, sokak aralarında meyve satan Yuksel Gozey (46) park halindeki minibusunde hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekipleri, bir mahalle sakini tarafından aracında hareketsiz halde bulunan seyyar satıcının olduğunu tespit etti.
[h=3]MAHALLELİ TARAFINDAN TANINIYORDU[/h] Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Kocasinan ilcesi Fevzi Cakmak Mahallesi Kamer Sokak'ta meydana geldi. 38 F 1273 plakalı minibusun icinde bir kişinin hareketsiz yattığını gorenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık gorevlilerince yapılan kontrolde bu kişinin olduğu belirlenirken, polisin yaptığı incelemede cesedin Yuksel Gozey'e ait olduğu ortaya cıktı. Yuksel Gozey'in sokak aralarında minibusune yuklu meyveleri sattığı ve mahalleli tarafından tanındığı oğrenildi.
[h=3]"BİNALARDAN BİRİNE MEYVE CIKARDI DİYE DUŞUNDUM"[/h] Gorgu tanıklarından mahalleli Ziya Doğru, minibusun yanındaki aracını cıkarmak icin surucuyu beklediğini belirterek, "Binalardan birine meyve cıkardı diye duşundum. Sonra korna calmak icin minibusun kapısını acınca hareketsiz duran kişiyi gorunce polisi aradım. Ekipler olayla ilgili calışmalarına başladı" dedi.
[h=3]CANSIZ BEDENİ OTOPSİYE GONDERİLDİ[/h] Gozey'in cansız bedeni otopsisi yapılmak uzere Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Minibusuyle meyve satan seyyar satıcı aracında olu bulundu