Gelecek Partisi Başkanlık Kurulu Politika İzleme Kurulu Başkanlarıyla birlikte Ankara'da Genel Başkan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. Toplantıyla ilgili acıklamayı Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sozcusu Selim Temurci yaptı.
[h=3]"MEHMETCİK LİBYA'DA SAVAŞA GİTMESİN"[/h] Turkiye ile Libya arasında imzalanan anlaşmanın hayati onemde olduğunu vurgulayarak parti olarak anlaşmaya destek verdiklerini soyleyen Temurci, muharip guc olarak Mehmetciğin Libya'ya gonderilmesine ise kesinlikle karşı olduklarını belirterek "Eğer insani yardım ve eğitim amaclı Turk askeri Libya'ya gidecekse bu konuda soyleyecek bir şeyimiz olamaz, asla sahada muharip guc olarak paralı askerlere karşı savaşan Mehmetciğimizi gormek istemiyoruz" dedi.
[h=3]"KANAL İSTANBUL, İSTANBULLUYA SORULSUN"[/h] Gelecek Partisi'nin Feridun Bilgin başkanlığında oluşturduğu Kanal İstanbul komisyonunun raporunu 3 Ocak Cuma gunu acıklayacağını duyuran Selim Temurci, Kanal İstanbul'un ulkenin gercek gundemi olmadığını vurguladı. Kanal İstanbul'un ulkeyi yonetenler tarafından suni olarak gundeme getirildiğini soyleyen Temurci, ulkenin gercek gundeminin oncelikli olarak adalet ve ekonomi olduğunu belirtti. Selim Temurci, "Yaşam hakkı ranttan, parasal değerlerden ustundur. Bu kadar riskli bir proje neden İstanbulluya sorulmaktan imtina ediliyor?" diyerek Gelecek Partisi'nin referandum cağrısını yineledi.
[h=3]TEŞKİLATLANMA İCİN DUĞMEYE BASILDI[/h] Turkiye genelinde partilerine buyuk bir ilgi ve destek olduğunu belirten Temurci, Turkiye sathında teşkilatlanma calışmaları icin duğmeye basıldığını duyurdu. Selim Temurci, Gelecek Partisi'ne kuruluşu itibariyle destek mesajları gonderen tum vatandaşlara da teşekkur etti.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Libya tezkeresi goruşulurken Davutoğlu cephesinden de bir acıklama geldi
Libya tezkeresi goruşulurken Davutoğlu cephesinden de bir acıklama geldi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Libya tezkeresi goruşulurken Davutoğlu cephesinden de bir acıklama geldi