Karabuk'te 17 yıllık eşi tarafından surekli şiddet goren ve son olarak kaynar su ile vucudunun belli bolgeleri haşlanan Gulten A. (41) yaşadıklarına dayanamayıp annesinin evine sığınıp savcılığa suc duyurusunda bulundu.
Evli ve 2 cocuk annesi Gulten A., 17 yıllık eşi İsmail A. tarafından surekli şiddete maruz kaldı. Eşi tarafından surekli dovulerek şiddet goren ve yaşadıklarını yakınlarına farklı nedenlerle anlatarak kapatmaya calışan 41 yaşındaki Gulten A. son olarak 15 gun once kaynar su ile haşlanınca aile yakınlarının destekleri ile savcılığa giderek suc duyurusunda bulundu.
Eşini kaynar su ile haşlayan İsmail A., savcılık kararı ile 1 ay evden uzaklaştırma alırken, Gulten A. ise 8 yaşındaki oğlu ile birlikte annesinin evine sığındı.
[h=3]"YILLARDIR ŞİDDET UYGULUYORDU"[/h] 17 yıllık evli olan ve biri 15 diğer 8 yaşındaki 2 erkek cocuğu olan anne Gulten A., eşinden surekli şiddet gorerek dayak yedi. Yaşadıklarını cocukları icin kimseye anlatamayan Gulten A., son olarak gectiğimiz Aralık ayında eşi tarafından uzerine kaynar su dokulerek 2. derece yanıkla yaralandı.
Mutfakta sut kaynattığını ve bu sırada alt komşusunun misafirliğe geldiğini anlatan Gulten A. " Bu sırada kaynanamda mutfakta benim yanımdaydı. Eşim misafirin yanında oturmadınız diye ocakta kaynayan caydanlığı alıp 8 yaşındaki cocuğumun gozu onunde uzerime fırlattı. 17 yıllık evliyim. Daha once hep beni doverek darp ediyordu. Biri 15 diğeri 8 yaşında iki cocuğum var. Buyuk olum Safranbolu'da yatılı yurtta kalıyor. Cocuklarım icin sabredip hep ustunu kapatıp kimseye soylemiyordum. Yıllardır zaman zaman hep şiddet uyguluyordu. Tansiyon, şeker ve kalp hastalığım var diyerek işin icinden cıkıyordu. Artık dayanılmaz duruma gelince annem ve ben ayrı ayrı savcılığa suc duyurusunda bulundum ve 1 ay uzaklaştırma aldı. Ben şimdi annemin evinde kalıyorum" dedi.
[h=3]"COCUKLARIM İCİN SOYLEMİYORDUM"[/h] Yıllardır gorduğu şiddeti cocukları icin yakınlarına soylemediğini ifade eden Gulten A., " Ben cocuklarım icin kac yıldır yaptığı şeylerin ustunu kapatıyordum. Belki duzelir dedim ama duzelmez. Kaynar su ile haşlayınca ve artık dayanamadım. 2. derece yanık var ve kolumu bile donduremiyorum. Ben yine de anneme kazayla dokuldu desem de inanmadı. Cocuklarımın uzerine yemin ettirince gercekleri soyledim" diye konuştu.
Damadı tarafından kaynar su ile haşlanan kızını 2 gun boyunca doktora getirmediklerini soyleyen Pembe Cetin, " Elimde caydanlık sabaha kadar duşundum, kendim doksem belli yerlerim yanar. Yukarıdan aşağıya nasıl yanıyor diye sabahlara kadar duşundum. Olaydan iki gun sonra sağlık ocağına getirmişler. 15 gundur bize de bir şey demedi. Ben anayım. Kayınpederi bana al kızını git diyor. Ben kızımı boylemi verdim bunlara. Kızım bana kazayla oldu diyordu. Ben inanmadım sonra gercekleri soyledi ve cocuğunun yanında bunu yapıyor. Bunun cezasını en ağır şekilde alması icin mucadele edeceğim" dedi.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Cani koca 'misafirin yanında oturmadı' diye eşini kaynar su ile haşlandı