Bursa'nın İnegol ilcesinde arkadaşlarının şaka yapmak amacıyla sosyal medyadan Milli Piyango buyuk ikramiyesinin kendisine cıktığını duyurduğu İsmail Celik, zor anlar yaşadı. Telefonları saatlerce susmayan Celik, psikolojisinin bozulduğunu soyledi.
[h=3]"ŞAKA KURBANI OLDUM"[/h] Milli Piyango'nun buyuk ikramiyelerinden birinin Bursa'nın İnegol ilcesine cıkması halkta merak uyandırdı. Arkadaşlarının sosyal medyada şaka amacıyla buyuk ikramiye talihlisi olduğunu duyurduğu cay bahcesi sahibi İsmail Celik, bu nedenle zor durumda kaldı. Celik'e cok sayıda telefon gelirken, iş yerini de erkenden kapatarak evine gitti. Kendisinin tanımadığı numaralardan arandığını soyleyen Celik, "Arkadaşlar sosyal medyadan şaka yapmışlar. Bu yuzden telefonlarım susmuyor. İş yerini erkenden kapatıp gitmek zorunda kaldım. Telefonlar gelmeye başladı. Aramayan kalmadı tebrik icin. Bana ulaşamayanlar ailemi aramışlar. Ben bilet bile almadım. Bana ikramiye falan cıkmadı. Arkadaşlarımın şaka kurbanı oldum. Psikolojim bozuldu" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Buyuk ikramiye şakası psikolojisini bozdu