Bu yıl dorde bolunen buyuk ikramiye, ceyrek biletlere isabet etti. İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul'da satıldığı acıklanan biletleri kimlerin aldığı merak konusu oldu. İzmir'de, biletin hangi bayiden satıldığı henuz bilinmezken, vatandaşlar 2020 yılının talihlisinin ortaya cıkmasını bekliyor.
[h=3]İKRAMİYENİN DORDE BOLUNMESİ İYİ OLDU[/h] Konak ilcesinde seyyar bilet satıcılarına giderek aldığı 100 ceyrek bileti kontrol eden Rahmi Demirel (52), "Ben her yıl farklı illerden 100- 150 tane bilet alırım. Bu yıl da 100 bilet aldım, şu anda 50'ye yakın bilete baktım. Sadece birine amorti cıktı. 27 yıldır boyle alırım. Bu bende bir hastalık oldu. 1998 yılında aldığım ceyrek bilete 125 lira isabet etmişti. Bu yıl isabet eden ceyrek biletlerden biri İzmir'de satılmış. Hayırlı olsun. Arkadaş gule gule harcasın. Biletin dorde bolunmesi iyi oldu. Tek bilet olacağına dort kişi faydalanacak" dedi.
[h=3]"BU YIL İZMİR'E CIKACAĞINI SOYLUYORDUK"[/h] Ceyrek bilet alan Muzaffer Kaygısız (42) da " İzmir'e cıkmış hayırlı olsun. İnşallah kazanan arkadaş parayı hayırlı yerlerde harcar. Sevindim onun adına. Ben bilet aldım ama henuz bakmadım. Umudum yok, seneye inşallah" dedi. Bulent Uğdul (55) de aldığı 50 adet ceyrek biletten umduğunu bulamadığını belirterek, "Sadece 200 TL'lik amorti cıktı. Başka bir şey yok. Buna da şukur. Şansımı denemek icin bu kadar cok bilet aldım" diye konuştu. 20 yıldır bilet satarak gecimini sağladığını soyleyen Nejla Şahin (47) ise, "Bu yıl ilk zamanlarda satışlar biraz yavaştı. Bilet almayı son gune bırakanlar, bu kez bilet bulamadı. Son gun saat 17.00 gibi biletlerimiz bitti. Almaya gelenler de biletsiz kaldı. Biz 'İki yıldır İzmir'e cıkmıyor, bu yıl İzmir'e cıkacak' diyorduk. Talihlinin İzmir'de olduğunu soyluyorduk ama insanlar inanmıyordu. İnşallah iyi birine cıkmıştır" diye konuştu.
[h=3]BİLETİN NEREDE SATILDIĞI YARIN BELLİ OLACAK[/h] İzmir Milli Piyango Satıcıları Odası Başkanı Paşa Cakmak da talihlinin bileti hangi bayiden aldığını henuz bilmediklerini, bu sorunun yanıtını ancak yarın kurum acılıp sistemden baktıklarında soyleyebileceklerini acıkladı. Cakmak, biletin nerede satıldığını oğrenmek isteyen bayilerin de kendisini aradığını belirtti.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: İzmir 20 milyon TL'nin sahibi olan talihliyi arıyor