Turkiye'nin bircok yerinde soğuk hava etkisini surdururken, Antalya'da hava sıcaklığı 16, deniz suyu sıcaklığı 17 derece olculdu. Guneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, plajları, parkları doldurdu. Dunyaca unlu Konyaaltı sahilinde denize giren turistler, bir sure guneşlendi.
Hayvanlarıyla sahillere gelenler gezip dolaşırken, bazıları da balık tuttu.
[h=3]DENİZİN TADINI CIKARDILAR[/h] Guzel havanın tadını cıkaran Deniz Tatar, yeni yılda herkese mutluluk dilediğini belirterek, "Beni yağmur fırtına engellemiyor. Havuza girmektense denize giriyorum. Bu da beni cok mutlu ediyor" dedi. Tatil icin ailesiyle Rusya'dan gelen Vladimir Ivanov, "Antalya'ya aşık oldum. Hava guneşli de olunca denize girmek istedik" dedi.
[h=3]YENİ YILA YUZEREK "MERHABA" DEDİLER[/h] Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş'ın Kalkan mahallesinde yerleşik yaşayan İngiliz ve Rus uyruklu vatandaşlar yeni yılı denize girerek karşıladı. Saat 12.00'da toplanan 150 kişilik grup, Kalkan Plajında denize girerek yeni yıla merhaba dedi.
Kış mevsimi olmasına rağmen deniz suyu sıcaklığının oldukca iyi olduğunu ve uşumediklerini ifade eden yerleşik yabancılar, 2020 yılının herkese huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Yılın ilk gununde sahiller dolup taştı
Yılın ilk gununde sahiller dolup taştı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Yılın ilk gununde sahiller dolup taştı