Beşiktaş sahilinde telefonda konuştuğu kişiyle tartışan genc, telefonu kapattıktan sonra sahilden gecen vatandaşlara "Allah'a emanet olun" diyerek intihar etti.
Edinilen bilgiye gore, Beşiktaş İskelesi'nde saat 11.30 sularında 30 yaşlarındaki bir erkek telefonla konuştuğu kişiyle uzun sure tartıştı. Tartışmanın ardından telefonu kapatıp, cevredeki vatandaşlara 'Allah'a emanet olun' diye bağıran genc, belinden cıkardığı silahla havaya bir el ateş edip silahı başına dayayarak intihar etti.
[h=3]ARAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR[/h] İhbar uzerine olay yeri inceleme, polis ve ambulans ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler olay yerine şerit cekerek, vatandaşları uzaklaştırdı. Ekiplerin şahsın neden intihar ettiği ile ilgili araştırmaları devam ediyor.
[h=3]"İLK DEFA KAFASINA SIKAN BİRİNİ GORDUM"[/h] Yaşananlara tanık olan Serhat Turak isimli esnaf, "Arkamızda bulunan bankın orada adam once telefonla bağırarak konuşuyordu. Elinde bir pet şişesi vardı. Herhalde madde bağımlısıydı. Sonra o şişeyi denize fırlattı. Sonra elindeki cakmak ve telefonu da denize fırlattı. Sonra sigarasını icerek beton bariyere cıktı. 'Allah'a emanet olun' diyerek once bir el havaya, 2-3 saniye sonra da kafasına ateş etti. Telefonda kufurler ediyordu. 'Kahretsin İstanbul' dedi. Herhalde bir bayan mevzusuydu. Ben burada esnafım. İlk defa burada kafasına sıkan birini gordum" dedi.
Olay yerinden kareler;
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Beşiktaş'ta dehşete duşuren olay! "Allah'a emanet olun" diye bağırıp tetiğe bastı