Gaziantep'te Yuksekoğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan bir oğrencinin sosyal medya uzerinden sıcak cikolata talebine Gaziantep Buyukşehir Belediyesi cevap verdi ve ici cikolata dolu olan bir kutu hediye gonderdi.
Gaziantep'in Nizip ilcesinde yaşayan Pakize Celik, sosyal medya hesabı uzerinden Gaziantep Buyukşehir Belediyesi'ne mesaj atarak, sıcak cikolata talebinde bulundu. Celik, gonderdiği sosyal medya mesajında, "Sevgili buyukşehir, malum oğrenciyiz. Sınava hazırlanıyoruz. Sarıyer Belediyesi de bunun icin oğrencilere kahve dağıtıyormuş, ben de dedim gazi şehrimin belediyesi ne gune duruyor. Adres vereyim sen de bana 2'si 1 arada yolla ne dersin buyukşehir? Bence guzel bir plan yanına da bir parca cikolata fena olmaz" mesajını attı.
[h=3]"ASLANSIN CANIM BELEDİYEM"[/h] Buyukşehir Belediyesi tarafından oğrencinin bu talebine karşılık verildi. Oğrenciyle iletişim kuran Buyukşehir Belediyesi ekipleri, hazırladığı sıcak cikolata paketlerini oğrencinin Nizip'teki evine gonderdi.
Oğrenci Pakize Celik, mesajına olumlu yanıt veren Buyukşehir Belediyesi'ne "Aslansın canım belediye" mesajıyla Gaziantep Buyukşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkur etti.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: YKS'ye hazırlanan genc kızın sıcak cikolata talebine belediye hediyeyle cevap verdi
YKS'ye hazırlanan genc kızın sıcak cikolata talebine belediye hediyeyle cevap verdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- YKS'ye hazırlanan genc kızın sıcak cikolata talebine belediye hediyeyle cevap verdi