Konya'da yeni yılın ilk saatlerinde yapılan trafik uygulamasında alkollu arac kullandığı icin ehliyetine el konulan surucu "Ben umreye gittim, ne alkolu?" diyerek kendisini savundu.
Emniyet Mudurluğu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Mudurluğu ekipleri tarafından yeni yılın ilk saatlerinde yapılan denetimlerde, alkollu arac suruculerine suruculere işlem uygulandı.
[h=3]EHLİYETİNE EL KONULDU[/h] Selcuklu ilcesi Bosna Hersek Mahallesinde yapılan denetimlerde, F.C'yi durduran ekipler alkol kontrolu yaptı.Surucunun 56 promil alkollu olduğunun tespit edilmesi uzerine bin 228 lira ceza uygulanarak ehliyetine 6 ay sureyle el konuldu.
Uzun sure alkol almadığını iddia eden F.C. kendisini goruntuleyen basın mensuplarına, "Ben umreye gittim, ne alkollu?" diyerek tepki gosterdi.
[h=3]POLİSLERİ CANINDAN BEZDİRDİ[/h] Alkol almadığını iddia eden ve alkolmetrenin bozuk olduğunu savunan F.C'yi ikna etmeye calışan bir polis memuru, alkolmetreyi ufleyerek cihazın bozuk olmadığını gosterdi.
Gorevi başındaki polislere "Sizlere hakkımı helal etmiyorum" diyerek diye tepki gosteren F.C'ye bin 228 liralık ceza kesildi.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Ehliyetine el konulan alkollu surucu, "umreye gittim" diyerek kendisini savundu
Ehliyetine el konulan alkollu surucu, 'umreye gittim' diyerek kendisini savundu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ehliyetine el konulan alkollu surucu, 'umreye gittim' diyerek kendisini savundu