Pop muziğinin onde gelen isimlerinden Demet Akalın ve Hande Yener, cocuk istismarı ve kadına şiddete karşı hazırladıkları dosyayı gectiğimiz gun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Cumhurbaşkanlığı Dolmabahce Calışma Ofisi'nde gercekleşen ziyaretin detaylarını A Haber'e anlatan Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aktardığı bir hadisten etkilendiğini dile getirdi.
[h=3]"SOSYAL MEDYADAN COK FAZLA MESAJ GELİYORDU"[/h] Sosyal medyadan kadına şiddet ve cocuk istismarı hakkında gelen yoğun mesajlardan dolayı boyle bir randevu talep ettiğini soyleyen Akalın, "Sosyal medyadan cok fazla kadın dernekleri mesaj atıyordu, onları ilettim. Eğer bir şey yapılacaksa 'Biz de buradayız' dedik Cumhurbaşkanımıza" dedi.
[h=3]"BİZ COK ONUR DUYDUK"[/h] Cumhurbaşkanı Erdoğan'la goruşmelerinin ardından kamera karşısına gecen Akalın, "Biz cok onur duyduk. Kadınların sesi olmak icin randevu talep etmiştim ya da bir yasa cıkacaksa ne zaman cıkacak diye merakımdan gittim. Hande Yener gidersen 'beni de al' demişti. Beraber gittik" dedi.
[h=3]"BİZ GOREVE HAZIRIZ"[/h] Sozlerine şu şekilde devam eden Akalın "Sayın Cumhurbaşkanımız kadınlar, hayvanlara eziyet edenler, cocuk tecavuzculerini hepsini kapsayan bir yargı paketinin ilk Meclis toplantısında geleceğini bunun hızlandırılacağını soyledi. Sayın Cumhurbaşkanımız butun hassasiyetiyle televizyonda izleyip inanamadığını anlattı. Bu bize ozel kampanya değil. 'Biz bu goreve hazırız' dedik o da tabii ki dedi. Ben gideceğim dediğimde bana sadece Hande 'geleceğim' dedi. Keşke daha kalabalık olsaydık" diyerek goruşmeden oldukca mutlu olduğu dile getirdi.
[h=3]"AKTARDIĞI HADİSTEN COK ETKİLENDİM"[/h] Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine aktardığı "Bir kopeğin leşini gormuş Peygamberimiz ve arkadaşları. Herkes burnunu kapatmış 'kokuyor' diyerek. Peygamberimiz 'Dişleri ne guzel' demiş." hadisinden cok etkilendiğini anlattı.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la goruşen Demet Akalın ziyarette en cok etkilendiği anı anlattı