Muharrem İnce, CNN Turk'te yayınlanan Tarafsız Bolge programında Ahmet Hakan, Abdulkadir Selvi, Nedim Şener ve Zafer Şahin'in gundeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Sozcu gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın gundeme taşıdığı "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiası hakkında konuşan İnce, "Benim adım ortaya atılınca Sayın Cumhurbaşkanı ortaya atıldı ve boyle bir iddia yok dedi. BEn cıktım meydan okudum ve dava actım. Saray'a giden bir kişi yok. Varsa bile o kişi ben değilim. Benim olmadığım ortaya cıkmışsa daha fazla uzatmadım. Bana karşı da bir komplo kuruldu. Lafımın arkasındayım. Komplo acığa cıktı ben aklandım. Cumhurbaşkanı Erdoğan beni Saray'a davet etse, giderim. Ama bu işi gizli yapmam. Genel Başkan Kılıcdaroğlu'ndan izin alırım." ifadelerini kullandı.
[h=3]"İTİBARIMLA OYNAMAK İSTEDİLER"[/h] Ahmet Hakan'ın "Sanki Muharrem İnce, yuksek bir cıkış yapıp sonra geri cekilerek korkutuldu iddiaları var" sozleri uzerine İnce, "Muharrem İnce'nin Allah'tan başka kimseden korkusu olmaz. Ortada iftira atılmış bir adam vardı. İtibarımla oynanmak istenmişti. Bu kişinin ben olmadığı ortaya cıkınca, daha fazla uzarsa partiye zarar veririm. Ben olmadığım ortaya cıktığına gore, davamı actığıma gore genel merkez duşunsun. Onlar daha dava acmadı. Sorunun muhatabı artık onlardır" cevabını verdi.
[h=3]"CİĞERİMİ YAKIYOR BURASI"[/h] Beştepe'ye giden CHP'li iddiasında kendisinin isminin ortaya atılmasıyla ilgili konuşan İnce, "Birisi cıkıp da 'Bu bizim arkadaşımız. Omrunu buraya vermiş. Ben CHP'ye kufrediyordum, bugun CHP'de yoneticiyim. Biz arkadaşımıza kefiliz, boyle bir şey olamaz. Boyle bir babayiğit goremedim' ciğerimi yakıyor burası. Yahu kardeşim sen CHP aleyhinde miting duzenliyordun. CHP kapatılmalı diyordun sen. Sen başka partiden adaylık peşindeydin. Ben doyuma ulaşmış bir kişiyim. Milyonlara miting yapmış birisiyim. Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingini yapmış birisiyim." dedi.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Sozcu yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la goruşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir goruşme gercekleştirdiğini iddia etmişti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini soyledi' iddiasında da bulunmuştu.
Soz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanlamıştı. Turan ise bunun uzerine bahsi gecen ismin Muharrem İnce olduğunu soylemiş, Muharrem İnce de goruşme iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı. Ardından da Rahmi Turan gelen tepkiler uzerine bilgiyi Talat Atilla'dan aldığını dile getirmişti.
Muharrem İnce acıkladı! CHP, İmamoğlu ya da Gul'u aday gosterse destek verecek mi? Muharrem İnce, yerli otomobil ile ilgili cekincelerini acıkladı: Pilde dışa bağımlı olabiliriz 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiası! Muharrem İnce, "Korkutuldunuz mu?" sorusuna yanıt verdi [h=4]Haber Videosu[/h]: Muharrem İnce'den Beştepe iddialarıyla ilgili CHP'ye tepki: Birisi cıkıp da biz arkadaşımıza kefiliz demedi, ciğerimi yakıyor burası
Muharrem İnce'den Beştepe iddialarıyla ilgili CHP'ye tepki: Birisi cıkıp da biz arkad
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Muharrem İnce'den Beştepe iddialarıyla ilgili CHP'ye tepki: Birisi cıkıp da biz arkad