Meteoroloji'nin uyarılarının ardından soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini gostermeye başladı. Yoğun kar yağışı, bazı il ve ilcelerde eğitimi olumsuz etkiliyor. Eskişehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Seyitgazi ve Mihalıccık ilcelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.
İl Milli Eğitim Muduru Hakan Cırıt, olumsuz hava koşulları dolayısıyla Seyitgazi ve Mihalıccık'ta ilk ve orta dereceli okullar ile ozel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin 31 Aralık Salı tatil edildiğini belirtti.
[h=3]KONYA'DA 6 İLCEDE EĞİTİME KAR ENGELİ[/h] Konya'nın Hadim, Taşkent, Ahırlı, Bozkır, Akoren ve Guneysınır ilcelerinde yoğun kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gun ara verildi.
Konya kent merkezi ve ilcelerinde yoğun kar yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Hadim, Taşkent, Ahırlı, Bozkır, Akoren ve Guneysınır ilcelerindeki okullarda eğitime bir gun ara verildi.
Ayrıca, bu ilcelerde kamu kurum ve kuruluşlarında gorevli hamile ve engelli personel de idari izinli sayıldı.
[h=3]KARAMAN'DA DA 3 İLCEDE OKULLAR TATİL EDİLMİŞTİ[/h] Ote yandan, Karaman'ın Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilcelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gun ara verilmişti.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kar yağışı yurdu esir aldı! Eskişehir ve Konya'nın bazı ilcelerinde eğitime 1 gun ara verildi