Samsun'da, 10 yıllık eşi Mehmet Kesler tarafından dovulurken gozune aldığı darbe sonucu gorme yetisini kaybetme ihtimali olan Elif Kesler (30), tedavi gorduğu hastanede yaşadığı korku dolu anları anlattı. Olayın ardından tutuklanan eşinden boşanmak istediğini belirten Elif Kesler, "Bir anda dovmek icin ayağa kalktı. Sudan sebeplerden agresifleşti. Bir daha boyle bir şey yaşamak istemiyorum. İstediğim tek şey; eşimin yanımda olmasıydı. Ama olmadı işte, şiddet gosterdi" dedi.
Olay, onceki gun saat 23.00 sıralarında, Bafra ilcesine bağlı Fevzi Cakmak Mahallesi'nde meydana geldi. 10 yıldır evli olan Elif ve Mehmet Kesler cifti arasında, bilinmeyen nedenle tartışma cıktı. Tartışma, buyuyup, kavgaya donuşunce Mehmet Kesler, eşini dovdu. Mehmet Kesler, yaralanan Elif Kesler'i aracıyla Bafra Devlet Hastanesi'ne goturdu. Burada ilk mudahalesi yapılan Elif Kesler, Ondokuz Mayıs Universitesi (OMU) Tıp Fakultesi Hastanesi'ne sevk edildi. Gozune aldığı darbe sonucu gorme yetisini kaybedebileceği belirtilen 3 cocuk annesi Elif Kesler, hastanede tedaviye alındı.
[h=3]SALDIRGAN EŞ TUTUKLANDI[/h] Tedaviye alınan Elif Kesler'in kavga sırasında gozune aldığı darbe uzerine savcılık soruşturması başlatıldı. Soruşturma kapsamında harekete gecen polis ekipleri, Mehmet Kesler'i gozaltına aldı. Bafra Emniyet Mudurluğu'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Kesler, cıkarıldığı nobetci hakimlikce tutuklandı..
[h=3]"KAPIYA DOĞRU KOŞMAYA BAŞLADIM, İZİN VERMEDİ"[/h] OMU Tıp Fakultesi Hastanesi Goz Servisi'nde tedavisi suren Elif Kesler, yaşadığı o anları anlattı. Ekonomik gucunun olmadığını ve sadece ailesinden manevi destek aldığını ifade eden Elif Kesler, "Bir daha boyle bir şey yaşamak istemiyorum, can guvenliğim yok. İstediğim tek şey her kadın gibi eşimin yanımda olmasıydı. Ama olmadı işte, şiddet gosterdi. Konuşurken bir anda dovmek icin ayağa kalktı. Sudan sebeplerden agresifleşmeye başlamıştı. Kacmak icin dış kapıya doğru koşmaya başladım. İzin vermedi ve kapıyı geri kapattı. Cocuklar evdeydi ve o anlarda cığlık attılar. Apartmanda bağırdığım icin cok sinirlendi ve beni iceri soktuktan sonra dovmeye başladı. Ben kotu bir şey yapmadım. Kotuluk yapana bile bu ceza verilmez. Haftanın her gunu calışıyor, sadece pazar gunu izinli. O gunu de ava giderek değil, bizimle gecirmesini istedim. Bunda kotu olan ne var? Ben kotu olan ne yaptım? Şiddet uygulamak, konuşmaktan daha kolay geliyor ona. Cocukluğundan gelen bir psikolojik problemi olabilir. Bir an iyi, bir an kotu oluyordu. Şu an ihtiyacım olan tek şey cocuklarımın yanımda olması. Boşanmak istiyorum" dedi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: 10 yıllık eşi tarafından olduresiye dovulen Elif, yaşadığı korku dolu anları anlattı