Trabzon'un Dernekpazarı ilcesi, kulturel tanıtımı icin "Hayde Dernekpazarı" isimli muzikal tanıtım klibi hazırladı. Klipte unlu sanatcılar da yer alırken klip yayınlandığı ilk saatlerden itibaren sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.
[h=3]HER KESİMDEN İLCELİ KATILDI[/h] Dernekpazarı Kaymakamlığının koordinesiyle gercekleşen ve 1 yılı aşan cekim ve montaj sureci sonunda hazırlanan klipte ilcenin turkuleri seslendirildi. Klipte sanatcılar, 7'de 70'e Dernekpazarı'nın farklı kesimlerinden işciler, esnaflar, ev hanımları, emekliler, oğretmenler, iş adamları ve oğrencilerin yanı sıra Dernekpazarlı Araştırmacı-Yazar Sadık Albayrak ile Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız da yer aldı.
[h=3]BAKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKUR[/h] Kaymakam Yıldız ve Dernekpazarı halkı, sosyal medyada kısa surede buyuk beğeni toplayan klibe olan desteğinden oturu, Dernekpazarlı olan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat Albayrak'a teşekkur etti.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Trabzon'un Dernekpazarı ilcesi icin hazırlanan ve tamamlanması 1 yıl suren tanıtım klibi paylaşım rekorları kırdı
Trabzon'un Dernekpazarı ilcesi icin hazırlanan ve tamamlanması 1 yıl suren tanıtım kl
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Trabzon'un Dernekpazarı ilcesi icin hazırlanan ve tamamlanması 1 yıl suren tanıtım kl