Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından on gosterimi yapılan Turkiye'nin en onemli milli projelerinden yerli otomobil vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Toren sonrası yerli otomobili inceleyen vatandaşlar otomobilin oldukca guzel tasarlandığını dile getirdi.
Ustun ozellikleriyle on plana cıkan yerli otomobilin tanıtımı geniş bir yankı bulurken, şimdiden yoğun talep gelmeye başladı.
[h=3]KATAR'DAKİ 3 OTOMOTİV FİRMASI YERLİ OTOMOBİLİN BAYİLİĞİNE TALİP[/h] Anadolu Ajansı (AA) Katar Temsilcisi Ahmed Yusuf, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Katar'daki 3 otomotiv firmasının şimdiden yerli otomobilin bayiliğine talip olduğunu acıkladı. Yusuf paylaşımında, TOGG ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı etiketleyerek, "Katar'daki 3 buyuk otomotiv firması Turkiye'nin urettiği yerli otomobilin bayiliğe şimdiden talip oldu ve şimdiden onlarca sipariş var" ifadelerini kullandı.
[h=3]TURKİYE'NİN UKRAYNA BUYUKELCİSİ DE YERLİ OTOMOBİLE TALİP OLDU[/h] Ote yandan, yerli otomobile ilk yabancı talip ise Turkiye'nin Ukrayna Buyukelcisi Andrii Sybiha oldu. Sybiha yaptığı paylaşımda, "Elektrikli otomobili satın alma fikrinin bana ve meslektaşlarıma ilgi cekici geleceğine inanmamın yanı sıra, elektrikli otomobili sevenler icin bir hit olabileceğini duşunuyorum" dedi.
Renault MAİS Genel Muduru Berk Cağdaş: Yerli otomobil projesinin dunyada ve Turkiye'de onu cok acık Yerli otomobilin ilk yabancı talibi ortaya cıktı: Bir hit olabileceğini duşunuyorum Yerli otomobil ozellikleri nelerdir? Yerli araba teknik ozellikleri neler? Yerli araba fiyatı ve yerli otomobil ismi nedir? TOGG acılımı nedir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Katar'daki 3 otomotiv firması, yerli otomobilin bayiliğine şimdiden talip oldu
Katar'daki 3 otomotiv firması, yerli otomobilin bayiliğine şimdiden talip oldu
Otomobil Forumları0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Katar'daki 3 otomotiv firması, yerli otomobilin bayiliğine şimdiden talip oldu