Turkiye'nin merakla beklediği Turkiye'nin Otomobili'nin on gosterimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Gebze'de yapıldı. Tanıtım oncesi yerli otomobil projesini anlatan Turkiye'nin Otomobili Girişim Grubu CEO'su Gurcan Karakaş, "Dunyada otomotivle ilgili oyunun kuralları yeniden yazılıyor. Otomobil akıllı bir cihaza donuşuyor" dedi.
Yerli otomobilin tanıtım toreninde TOGG CEO'su şunları soyledi:
"Yola cıktığımızda hedefimiz kuresel bir marka yaratmaktı. Projeye başlamadan once 18 firmayı inceledik. Biz aylardır Turkiye'deki yan sanayi ve tedarikcilerle beraber calışıyoruz. Bizim farkımız ne olacak? Biz ortaklık yapımızla bir sistem kurduk. Sıfırdan başladık, 15 sene icinde 5 modelimiz olacak. Turkiye'deki hedef kitlemiz bizden samimi ve yenilikci bir marka bekliyor.
[h=3]"30 DAKİKANIN ALTINDA SARJ İMKANI SAĞLIYORUZ"[/h] Marka isimlendirmesini onumuzdeki senelerde yapacağız. Urunumuze baktığımızda 200 beygir ve 400 beygir iki alternatif olacak. 500 km menzil ve hızlı şarj ile 30 dakikanın altında şarj imkanı sağlıyoruz. Akıllı bağlantı, internet uzerinden guncelleme; otomobilimizde standart olarak sunulacak. Otonom seviyesine hazır bir teknolojiyle yola cıkıyoruz. En cok onemsediğimiz konulardan birisi suruş guvenliği. Her turlu on goruleri duşunerek ve urun geliştirme surecini kısaltacak şekilde ilerliyoruz. Aracın holografik asistanı var.
[h=3]"BATARYASINI SIFIRDAN GELİŞTİRDİK"[/h] Peki teknoloji odağımızda ne var? Bir, ozgun teknoloji var. Bataryasını sıfırdan geliştirdiğimiz, hicbir yerden almadığımız, tamamıyla bizim ihtiyaclarımıza uygun bir teknoloji. Yetkinlik; ulkemizde savunma sanayiinde mukemmel muhendislerimiz var. Otomobilimizin modellemesiyle bir suru simulasyonu hızlı şekilde yapabiliyoruz. Donuşum; teknolojiyle birlikte ilerleyerek evinizdeki aletlere bağlanabilen bir teknolojiden bahsediyoruz.
[h=3]"TURKİYE'NİN KURESEL MARKASIDIR"[/h] Turkiye'nin otomobili ne demektir? Her şeyden once Turkiye'nin kuresel bir markasıdır. Kararlarını bağımsız verebilen, eko sistemini kendisi oluşturabilen bir şirket. Doğru zamanda doğru yola cıktığımızı soylemiştik. Yetkinliklerimize baktığımızda, yapabileceklerimize baktığımızda doğru yerde yola cıktık diyoruz."

TOGG nedir? TOGG acılımı nedir? Yerli Yerli otomobil nerede uretilecek? Yerli araba ozellikleri neler? TOGG CEO'su Mehmet Gurcan Karakaş kimdir? Son dakika: Ortu kalktı! İşte milyonların beklediği yerli otomobil Son dakika: Yerli arabadan en net goruntu geldi! Elektrik guc unitesi gorucuye cıktı Son dakika: Yerli otomobilin tanıtım torenine TOGG CEO'sunun iddialı sozleri damga vurdu Yerli otomobil ozellikleri nelerdir? Yerli araba teknik ozellikleri neler? Yerli araba fiyatı ve yerli otomobil ismi nedir? TOGG acılımı nedir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Son dakika: Yerli otomobilin tanıtım torenine TOGG CEO'sunun iddialı sozleri damga vurdu