Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından on gosterimi yapılan Turkiye'nin en onemli milli projelerinden yerli otomobil vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Toren sonrası yerli otomobili inceleyen vatandaşlar otomobilin oldukca guzel tasarlandığını dile getirdi. Otomobile ilk yabancı talip ise Ukrayna Buyukelcisi Andrii Sybiha oldu.
[h=3]YERLİ OTOMOBİL BEĞENİ TOPLADI[/h] Turkiye'nin en onemli milli projeleri arasında yer alan yerli otomobil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gebze Bilişim Vadisi'nde tanıtıldı. TOGG Grubu tarafından yapılan yerli otomobilin on gosteriminin ardından programa katılan davetliler yerli otomobili yakından inceleme fırsatı buldu. Sahneye cıkan vatandaşlar yerli otomobil ile aynı karede fotoğraf cektirebilmek icin adeta birbirleriyle yarışırken, uretilen yerli otomobil vatandaşlar tarafından beğeni topladı.
[h=3]İLK YABANCI TALİP UKRAYNALI[/h] On gosteriminin ardından beğeni toplayan yerli otomobile ilk yabancı talip ise Ukrayna Buyukelcisi Andrii Sybiha oldu. Sybiha yaptığı paylaşımda, "Elektrikli otomobili satın alma fikrinin bana ve meslektaşlarıma ilgi cekici geleceğine inanmamın yanı sıra, elektrikli otomobili sevenler icin bir hit olabileceğini duşunuyorum" dedi.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Yerli otomobilin ilk yabancı talibi ortaya cıktı: Bir hit olabileceğini duşunuyorum