Sanayiyle birlikte turizmde de buyumeyi hedefleyen Bursa bu yıl ilki duzenlenecek olan Turizm Zirvesi'ne hazırlanıyor.
3 Kasım Cumartesi gunu Merinos Ataturk Kongre ve Kultur Merkezi'nde duzenlenecek olan Zirve'nin acılışını Turizm Bakanı Ertuğrul Gunay, Başbakan Yardımcısı Bulent Arınc, Bursa Valisi Sahabettin Harput ve Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yapacak.
'Seyahat Acenteciliği, Konaklama ve Turizm Yatırımlan'nın tartışılacağı ilk oturumun ardından yapılacak ikinci oturumda 'Bursa'nın turizmde guclu yanlarının geliştirilmesi' konusu masaya yatırılacak. Ucuncu oturumda ise 'Ulaşım, Konaklama, Yiyecek & icecek & Eğlence Mekanları' başlığı altında tur operatorleri bir araya getirilecek.
Zirvede konuşmacı olarak Dunya SKAL eski Başkanı Hulya Aslantaş, Turkiye SKAL Federasyonu Başkanı Deniz Anapa, TUROFED Başkanı Osman Ayık, TUI Turkiye Temsilcisi Huseyin Baraner, Avrupa Kaplıcalar Birliği (ESPA) Joao Pinto Barbosa, Visitur Yonetim Kurulu Başkanı Talha Camaş, Atlas Jet Yonetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, TYD Başkanı Turgut Gur, Oger Turk Tur Yonetim Kurulu Başkanı Vural Oger, TURSAB Yonetim Kurulu Uyesi Sinan Halic, Lutfi Kırdar Genel Muduru Pervin Zeydanlı Yalazan, TURAD Başkanı Bahattin Yucel yer alacak.
Turizm haber.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Turizm ve Tatil
- Bursa turizm zirvesine hazirlaniyor