Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Noel mesajı yayımladı. Erdoğan, mesajında "Barış icinde bir arada yaşayarak, bu coğrafyada ortak bir gelecek inşa etme konusundaki kararlığımızı surduruyoruz. Hristiyanlık inancına mensup vatandaşlarımızı Noel yortuları vesilesiyle en icten duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Erdoğan'ın yayımladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:
[h=3]"TUM VATANDAŞLARIMIZIN OZGURCE YAŞAYABİLMELERİNE BUYUK ONEM VERİYORUZ"[/h] "Hristiyanlık inancına mensup vatandaşlarımızı Noel Yortuları vesilesiyle en icten duygularımla tebrik ediyorum.
Koklu tarihimizden edindiğimiz birikim ve ilhamla, koken, ırk, mezhep, inanc ayrımı yapmadan tum vatandaşlarımızın kendi kultur, din ve geleneklerini ozgurce yaşayabilmelerine buyuk onem veriyoruz.
[h=3]"ORTAK BİR GELECEK İNŞA ETME KONUSUNDAKİ KARARLILIĞIMIZI SURDURUYORUZ"[/h] Farklılıkları zenginlik olarak telakki ediyor; hoşgoru, saygı ve adaletin, birlik ve beraberliğimizin temeli olduğu bilinciyle geleceğe yuruyor; barış icinde bir arada yaşayarak, bu coğrafyada ortak bir gelecek inşa etme konusundaki kararlığımızı surduruyoruz.
Farklı mezhep, gelenek ve kiliselere mensup Hristiyan vatandaşlarımızın, kendi inancları doğrultusunda kutladıkları Noel Yortularının, dayanışma ve hoşgoru ikliminin gelişmesine vesile olmasını diliyor, başta Hristiyan vatandaşlarımız olmak uzere, tum Hristiyan aleminin Noel Yortusunu tebrik ediyorum."
[h=4]Haber Videosu[/h]: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı: Hristiyanlık inancına mensup vatandaşlarımızı tebrik diyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı: Hristiyanlık inancına mensup vatandaşlarımızı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı: Hristiyanlık inancına mensup vatandaşlarımızı