Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27 Aralık Cuma gunu tanıtacağı yuzde 100 yerli otomobil SUV modeliyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya cıktı.
[h=3]FARLARI ORTAYA CIKMIŞTI[/h] Turkiye'nin yerli otomobilinin tanıtımı icin geri sayım başladı. Aracın ureticisi, Turkiye'nin Otomobili Girişim Grubu heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Tasarıma ilişkin ilk fotoğraf, sosyal medya uzerinden yayınladı. Ayrıca, her gun 14.30'da aracla ilgili yeni detayların paylaşılacağı vurgulandı. "Bizi takip etmeye devam edin" ifadeleri kullanıldı.
[h=3]CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU[/h] Kuala Lumpur Zirvesi icin Malezya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin yerli otomobile ilişkin sorusuna, "Turkiye'nin Otomobili sorusuna gelince, (on gosterimi) 27 Aralık Cuma gunu Gebze'de duşunuyoruz. Hayırlısı bakalım." ifadelerini kullanmıştı.
[h=3]İLK FOTOĞRAF[/h] Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın acıklamasından sonra yerli otomobilin ilk fotoğraflarını paylaşmıştı. Bakan Varank, paylaşımında yerli otomobilin prototipinin tanıtılmasının planlandığı tarih ile "TOGG", "Bilişim Vadisi" ve "Milli Teknoloji Hamlesi" etiketlerine yer veren Varank, iki fotoğraf kullandı.
Turkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) logosuyla paylaşılan fotoğraflarda Bakan Varank'ın yanı sıra TOGG Yonetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Yonetim Kurulu başkan yardımcıları Taha Yasin Ozturk ile Tuncay Ozilhan, TOGG Yonetim Kurulu uyeleri Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akca ile BMC Yonetim Kurulu Uyesi Talip Ozturk yer aldı.
[h=3]YERLİ OTOMOBİL BİLİŞİM VADİSİ'NDE TANITILACAK[/h] Turkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nca yapılan elektrikli yerli otomobil, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kocaeli'nin Gebze ilcesindeki Bilişim Vadisi'nde tanıtılacak. Yerli otomobilin ilk modelinin SUV turu ve yuzde yuz elektrikli olması ve 2022 yılında piyasaya cıkması hedefleniyor.Ayrıca, 2030 yılına kadar toplam 5 model ve her model icin 3 farklı kasa tasarımının gercekleştirilmesi bekleniyor.
[h=3]TAKSİCİLER ODASI 17 BİN ARACA TALİP OLDU[/h] Yerli otomobilin ilk talipleri de belli oldu. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyup Aksu 17 bin araca talip olduklarını acıkladı. Aksu, "Ulkemiz adına bir donum noktası oluşturacak yerli otomobile bu anlamda destek olacağımızı şimdiden acıklamak istiyoruz" dedi.
[h=3]SİLUET TANITIM DAVETİYESİNDE[/h] Sabah saatlerinde "goz kırpan" Turkiye'nin yerli otomobilinin silueti "TOOG Yeniliğe Yolculuk" davetiyesini susledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobille Osmangazi Koprusu'nden gececek Yerli otomobilin ilk talibi İstanbullu taksiciler Tanıtımına 5 gun kala yerli otomobille ilgili yeni detaylar ortaya cıktı: Otonom suruş olacak Turkiye'nin otomobilinden ilk ayrıntı paylaşıldı [h=4]Haber Videosu[/h]: Yerli otomobilde yeni ayrıntı! Silueti ortaya cıktı
Yerli otomobilde yeni ayrıntı! Silueti ortaya cıktı
Otomobil Forumları0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Yerli otomobilde yeni ayrıntı! Silueti ortaya cıktı