CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulent Kuşoğlu, Sinan Aygun'un "Bulent Kuşoğlu'nun ağabeyinin FETO'den acığa alındı" iddiasına sosyal medya uzerinden yanıt verdi.
Aygun ile 3 yıldır goruşmediğini soyleyen CHP'li Kuşoğlu, iddiaları medyadan oğrendiğini ifade etti.
[h=3]"AYGUN'UN BEYANI DOĞRU DEĞİL"[/h] Aygun'un iddialarını yargıya taşıyacağını belirten Kuşoğlu, şunları aktardı:
Sinan Aygun de benimle goruştuğunu soylemiyor. Her nedense konuyla ilgilenen iki dostu, arkadaşı olduğunu, onların devreye girdiğini one suruyor. Onların "dostları" olduğunu, onları cok sevdiğini ve onların adını vermeyeceğini soyluyor. Beni dost, arkadaş gormemesinden memnuniyet duyarım. Ancak duşmanlığının sebebini anlayamadığımı da belirtmek isterim.
[h=3]"AĞABEYİMİ DE BU İŞE KARIŞTIRIYOR"[/h] Sinan Aygun, adımı bu işe karıştırma cabasına "Ağabeyimi" de ilave ediyor. Genelkurmay İstihbaratta calışıyordu, FETO'den acığa alındı diyor. Oğretmen Albay olan ağabeyim değil, kardeşim, 6 yıl once emekli olmuş ve FETO ile hicbir bağlantısı olmayan, gurur duyduğum, vatansever birisidir. Yani Sinan Aygun'un bu beyanı da doğru değildir.
Sinan Aygun'un bu iddialarını yargıya taşıyorum, ancak; durum boyle olmakla birlikte, Sinan Aygun'un yaptığı gibi benim surekli olarak bu hadiselere karıştırılmak istenmemin nedenini sizin ve milletimizin sağduyusuna bırakıyorum.
[h=3]MANSUR YAVAŞ'I DA SUCLAMIŞTI[/h] Sinan Aygun'un, Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP'li 3 belediye meclis uyesi hakkında, Eskişehir yolundaki "Togo Kuleleri" olarak adlandırılan inşaatın 16 Aralık'ta muhurlenmesinin ardından bulunduğu suc duyurusunda ortaya attığı iddiaları araştırmak uzere İcişleri Bakanlığınca bir mulkiye mufettişi gorevlendirilmişti.
Aygun, Yavaş ile CHP'li 3 belediye meclis uyesi ve avukatlar hakkında suc duyurusunda bulunmuş, Yavaş ve ekibinin, Mimarlar Odasına acılan davayı ancak kendilerine 25 milyon lira verilirse bir ust mahkemeye taşıyacakları, aksi halde inşaatını yıkacakları tehdidiyle karşılaştığını iddia etmişti. Aygun, istenen parayı vermeyince inşaatının kacak muamelesi gorduğunu one surmuştu.

Mansur Yavaş, "Ruşvet" iddiasını Sinan Aygun'un kendi sozuyle yalanladı: Hayat işte boyle diz cokturur [h=4]Haber Videosu[/h]: CHP'li Bulent Kuşoğlu: Sinan Aygun'un iddialarını yargıya taşıyorum