HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluc, gectiğimiz gunlerde basında yer alan, Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin bir toplantısına katıldığı şeklindeki haberi yalanladı.
[h=3]"BİR DONEMİN SABIK BAŞBAKANI"[/h] Gelecek Partisi'nin toplantısına katıldığı iddiasını yalanlayan Oluc, "Birincisi, belirtilen tarihte devam etmekte olan 2020 Merkezi Yonetim Butce Kanun Teklifi Goruşmeleri esnasında partim adına TBMM'de Grup Başkanvekilliği gorevimi yurutmekteydim. İkincisi, ne partimin ne de benim, bir donemin sabık Başbakanı'nın parti calışmaları ile bir ilgimiz yoktur. Yalan haber yapmayı, herkese camur atmayı, gelenek olarak bellemiş olan bu pacavra, sınır tanımaksızın ve her gun Halkların Demokratik Partisi ve temsilcileri aleyhine gazetecilik meslek etiğini ve onurunu hice saymaktadır. Haber kisvesi altında yeni yalanları dolaşıma sokmaktadır. İktidara hizmet amacıyla yapılan bu kasıtlı ve manipulatif calışmayı en sert bicimde kınıyor ve faillerini lanetliyorum" şeklinde konuştu.
(Gazete Duvar)
[h=4]Haber Videosu[/h]: HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluc: Bir donemin sabık Başbakanı'nın parti calışmaları ile bir ilgimiz yoktur