Sakarya'nın Serdivan ilcesinde, surucusunun kontrolunden cıkan kamyonet, once iki otomobile ardından yol kenarında yuruyen Asiye- Ali Sazoğlu ciftine carptı. Ali Sazoğlu, kaza yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Asiye Sazoğlu, hastaneye kaldırıldı.
[h=3]ONCE İKİ OTOMOBİLE CARPTI[/h] Kaza, saat 12.30 sıralarında, Bağlar Caddesi Duman Sokak'ta meydana geldi. Rampa aşağı inen Aygun Kocacenk yonetimindeki 54 ZK 117 plakalı kamyonet, kontrolden cıkıp, once iki otomobile ardından yol kenarında yuruyen Asiye- Ali Sazoğlu ciftine carptı. Kaza sonrası kamyonet surucusu Kocacenk, olay yerinden kactı. Kazayı gorenler, polisi ve sağlık ekiplerini arayarak, yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede, Ali Sazoğlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ali Sazoğlu'nun cansız bedeni, Sakarya Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampusu morguna goturuldu. Yaralanan Asiye Sazoğlu'na ise olay yerinde yapılan ilk mudahalenin ardından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne goturuldu.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kamyonet surucusu Aygun Kocacenk'in Serdivan Emniyet Mudurluğu'ne giderek, teslim olduğu oğrenildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Yol kenarında yuruyen cifte kamyonet carptı bir kişi hayatını kaybetti