İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'de 6 aylık calışma donemiyle ilgili acıklamalarda bulunuyor. İmamoğlu acıklamalarında Mansur Yavaş ve Sinan Aygun arasındaki rant ve ruşvet tartışmalarına da değinerek Mansur Yavaş'ın her zaman yanında olduklarını belirtti.
[h=3]"YAVAŞ'A YAPILANI KINIYORUM"[/h] Bu saldırıların Ankara'da gelenek haline geldiğini belirten İmamoğlu, "Sindirme politikalarını ortaya koyarak bir gelenek ortaya konmuş. Bu acıkcası, acıyla izlediğimiz bir surec. Milyonlarca kişinin oy verdiği Mansur Yavaş'la ilgili bu olayı kınıyorum. Mansur Yavaş'ın her zaman yanında olduğumuzu ifade edelim" şeklinde konuştu.
[h=3]YAVAŞ, SUC DUYURUSUNDA BULUNDU[/h] Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu sabah, ruşvet iddialarında bulunan Sinan Aygun hakkında, savcılığa "Terorizmin Finansmanı Hakkındaki Kanuna Muhalefet ve Teror Orgutune Yardım Etmek" nedeniyle suc duyurusunda bulundu.
Sinan Aygun kimdir? İşte Sinan Aygun'un hayatı ve Sinan Aygun biyografisi! [h=4]Haber Videosu[/h]: Ekrem İmamoğlu: Yapılanları kınıyorum, Mansur Yavaş'ın yanındayız
Ekrem İmamoğlu: Yapılanları kınıyorum, Mansur Yavaş'ın yanındayız
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ekrem İmamoğlu: Yapılanları kınıyorum, Mansur Yavaş'ın yanındayız