Bir kafede duzenlenen cekirdek citleme yarışmasında ilginc goruntuler yaşandı. Yarışmacıların yarım saat icinde en cok cekirdeği citlemek icin mucadele ettiği yarışmada kazananlara ise altın dağıtıldı. Yarışma esnasında yarışmacılara sularını yakınları icirdi. Oğrencilere destek amaclı yapılan etkinlikte her yerin cekirdek kabuğu olması ortaya renkli goruntuler cıkardı.
[h=3]"BİR NEBZE OLSUN STRESLERİNİ ATSINLAR"[/h] İşletme sahibi Mehmet Sivri, oğrencilere yoğun gecen ders donemlerinde bir nebze olsun streslerini atmaları amacıyla boyle bir yarışma duzenlediklerini soyledi. Yarışmaya ilginin yoğun olduğunu ifade eden Sivri, "Burada daha guzel, daha neşeli etkinlikler yapacağız. Oğrenci arkadaşlarımızı eğlendirmek amacıyla cekirdek citleme yarışması duzenledik. Birinciye yarım, ikinciye ceyrek, ucuncuyu ise 1 gram altın odulu verdik. Burası oğrenci mahallesi. Oğrenci arkadaşlarımıza hem maddi bir destek olalım hem de bunu eğlence haline getirelim duşuncesiyle bu yola cıktık.
[h=3]202 GRAMA 1 GRAM ALTIN[/h] Yarışma kurallarımıza gore 30 dakika icinde en cok cekirdek tuketen ilk uc arkadaşımızı odullendirdik. Bu kapsamda birinci arkadaşımız 290 gram cekirdek tuketerek yarım altının sahibi oldu. İkinci arkadaşımız 238 gram cekirdek tuketirken, ucuncu arkadaşımız da 202 gram cekirdek tuketerek odullerini aldı" dedi. Yarışmada ucuncu olan Fatma Ozyurt ise, cok heyecanlı bir yarışma olduğunu ifade etti. Ozyurt, "Burayı seviyoruz. Burada olmak stresimizi azaltıyor. Yarışırken cok heyecanlandım. Hızlı hızlı yemeye calıştım. Ucuncu oldum, 1 gram altın kazandım" dedi.
[h=3]"COK DEĞİŞİK BİR KONSEPT"[/h] Yarışmada ikinci olan Ferdi Gencoğlu ise, ceyrek altın kazandığını kaydederek şunları soyledi: "Cok farklı bir konsept cekirdek kabuklarını yere atmak. Cekirdek citlerken ve macları izlerken gercekten stres atabiliyoruz. Guzel oluyor, dikkat cekiyor. O acıdan cok iyi. Cekirdeği ben surekli yerim." Ote yandan bu eğlenceli yarışmanın zirvedeki ismi Kayahan Kaya da yarım saatte 290 gram cekirdek tuketerek birinci olduğunu ifade etti. Kaya, "Film izlerken, mac izlerken, hatta ders calışırken dahi yerim. Boyle bir yarışma olacağını duyunca katılmak istedim. Cok eğlenceli yarışma oldu. Yarışmada elimden geldiğince cekirdek citlemeye calıştım ve kazandım. Guzeldi, eğlenceli bir gun gecirdik. 290 gram cekirdek citledim ve yarım altın kazandım" diye konuştu.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kafe işletmecisi, oğrencilere destek amaclı cekirdek citleme yarışması duzenledi