Samsun'da bedelli askerlik gorevini yapan Tumer Gulumserler, yemin toreni sonrasında sevgilisi oyuncu Gozde Cığacı'ya evlilik teklifinde bulundu. Duygulanan oyuncu Cığacı, 'Evet' yanıtı verdi.
[h=3]ASKERLER "GOZDE EVET DE" SOZLERİYLE YURUDU[/h] Samsun 15. Piyade Tugayı 5. Eğitim Taburu Esentepe Kışlası'nda bedelli askerlik gorevini yapan Tumer Gulumserler, diğer askerlerle birlikte yemin etti. Toren icin Gulumserler'in sevgilisi oyuncu Gozde Cığacı da Samsun'a gitti. Torenin ardından Cığacı'nın yanına askeri duzen şeklinde yuruyerek gelen, Gulumserler'in de aralarında bulunduğu bir grup asker, "Gozde, Tumer'e evet desene" diye bağırarak yurumeye başladı. Grubun arasından ayrılan Gulumserler, sevgilisinin onunde diz coktukten sonra askeri kamuflajının cebinden cıkardığı yuzuğu uzatarak evlenme teklif etti. Surpriz karşısında duygulanan oyuncu Cığacı, gozyaşlarına hakim olamadı ve 'evet' cevabını verdi.
[h=3]"SENİNLE BİR OMURE EVET"[/h] Bu ana ait goruntuleri sosyal medya hesabından paylaşan Cığacı, şunları yazdı:
"Hayatımın en ozel anı. Yanımızda olan bize destek olan herkese teşekkur ederim. Kıymet bilmek zor iş hele ki bu zamanda. Aşka, sevgiye, sadakate inancımızın kalmadığı şu gunlerde bana her şeyi unutturup sevme kavramının tanımını benim icin değiştiren canım sevdiğim. Seninle bir omur nefes almaya evet."
[h=3]PARKTA EVLENME TEKLİFİ ETMİŞTİ[/h] Oyuncu Cığacı, bir sure once sevgilisi Gulumserler'e bir parkta evlenme teklif etmiş, bunu sosyal medya hesabından duyurmuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Oyuncu Gozde Cığacı'ya asker sevgilisinden uygun adımda evlilik teklifi