Antalya'da, ictiği cayın nefes borusuna kacması sonucu olumden donen Turkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, hayatını, muhasebecisi Adem Uysal'ın kurtardığını soyledi. Yardımcı, "İlk mudahalede bulundu. Onun sayesinde hayattayım" dedi.
[h=3]BİLİNCİ KAPANDI, MUDAHALE İLE KURTARILDI[/h] Başkanı olduğu Antalya Kasaplar Odası'nca işletilen Organize Sanayi Bolgesi'ndeki et firmasında işcilerin maaş odemelerini yapan Turkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, muhasebecisiyle birlikte cay icti. Bir sure sonra muhasebecinin işi bitti. Yardımcı'nın 'Sen git, benim de işim bittiğinde buradan ayrılacağım' dediği Uysal, bir sure daha kalmak istediğini soyledi. Bu sırada gulerken, yudumladığı cay, Osman Yardımcı'nın nefes borusuna kactı. Yardımcı'ya mudahale eden Adem Uysal, bir yandan da 112 Acil Servis'e haber verdi. Bilinci kapanan ve nefes almakta gucluk ceken Yardımcı, ihbarla gelen sağlık gorevlilerince Konyaaltı ilcesindeki ozel hastaneye goturuldu. Yardımcı'ya, burada oksijen desteğinde bulunuldu. Mudahaleyle bilinci acılan Yardımcı, yaklaşık 5-6 saat gozetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi.
[h=3]İLK İŞİ YİNE CAY İCMEK OLDU[/h] Osman Yardımcı, "Gitmesini istediğim muhasebecim gitmemekte ısrar edince hayatım kurtuldu. Yaklaşık 6 saat hastanede kaldım. Hala cay icmeye devam ediyorum" diyerek, elindeki cayı yudumladı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Nefes borusuna kacan cay olduruyordu